Så er der serveret!

Mit vægttab idag!

img_9068Fingerringe højre: HER og HER | Fingerring venstre: Lignende HER | Boheme style kvast armbånd HER og HER

 

Velkommen til, søde mennesker

Hele min blogverden startede i 2013 med min facebookside Sofia’s kamp fra 120 – 60 kg som idag hedder Sofia Saidana, da jeg gerne ville ændre navnet for at fokusere mere på at inspirere og støtte jer og ikke så meget på hvad tallet på vægten sagde, da jeg virkelig også synes der skal mere fokus på det mentale under et vægttab.

Aldrig havde jeg troede at nogen ville følge med, men hvis bare jeg kunne hjælpe 1 person, ville mit mål være nået. Det er på mange måder grænseoverskridende at min side idag har 34.000 følgere, men jeg har lært SÅ ubeskriveligt meget om livet og ikke mindst mig selv ved at have verdens varmeste, vidunderligste og kærligste følgere som jeg brænder ekstremt meget for at hjælpe.

Jeg går ind for at et vægttab er så meget mere end bare at “lukke munden og lette røven.. For hvis det bare var så let, havde vi så ikke alle sammen rendt rundt åleslanke og med trudtmund :P

 Det har nemlig slet ikke været “bare lige” for mig.

I mange år siden jeg mistede min mor som 15 årig, led jeg af selvskade, pillemisbrug, stofmisbrug, depression og massive mængder overspisning. Jeg fik blackout af mine mange sovepiller om aftenen midt i min daglige dosis overspisning, og vågnede hver morgen i flere år op med brød og kager jeg måtte hive ud af munden og rydde op i sengen. Jeg overvejede dagligt at tage mit eget liv, og havde intet håb for fremtiden. Jeg var knust når jeg så mig i spejlet, og jeg følte ikke der var nogen der ville opdage hvis jeg gjorde en ende på det hele. Jeg ville nok bare hjælpe mange for så skulle de ikke høre på mit lort.

Jeg var forlovet med en mand som begik selvmord, jeg blev inspireret af at gøre det samme, midt i mit mørke liv.
Så jeg stod ved en skillevej.

Enten gør du noget ved dine tanker og ender dit liv nu Sofia, og ellers så kæmper du kraftedeme med næb og klør for at få det bedste ud af dit liv, for hvad har du at miste?

Det der holdt mig tilbage for at ende det hele, var tanken om “hvis jeg ikke er her mere, og giver op, så finder jeg aldrig ud af om jeg nogensinde kan få det bedre, blive gladere og hvor jeg ville kunne være om et par år hvis jeg finder min indre fighter frem og knokler for et bedre liv. For kun jeg kunne gøre det.
Jeg fandt inspiration i tanken om at gøre min elskede mor i himlen stolt af sin datter, så jeg lever ofte med tanken om at jeg ikke bare kæmper for mig selv. Men jeg kæmper for mig og min mor.
Hun ville ønske det bedste for mig, og jeg vil gøre alt for at gøre hende stolt. Og herfra tog jeg beslutningen og fandt modet til at gøre noget helt andet end det jeg plejede.

Så nej.. Et vægttab for mig har langt fra været bare at tage mig sammen.

Jeg er idag certificeret kostvejleder, blogger og vægttabsmentor. Derudover har jeg en kæmpe passion for selvudvikling og alt hvad der hedder beauty.

Jeg har selv tabt mig fra 120 til 74 kg som jeg idag vejer.

DERFOR…
Starter jeg idag min F.I.T ♡ Sofia Saidana inspirationsgruppe. Jeg har jo for nyligt gennemført C9 forløbet som du kan læse om her.
Det er et lukket forum for jer der har lyst til at joine, hvor I kan blive klogere på hvad C9 og F15 er.
I kan følge med i mit F15 forløb som jeg følger, i kan inspirere hinanden og vigtigst af alt samle støtte undervejs i jeres forløb.

Det kan også være man bare er nysgerrig for at se hvad der foregår derinde, og det er man også hjerteligt velkommen til.

Hvorfor er jeg vild med C9 og F15 nu?

Det er jeg, fordi jeg for det første går meget op i aldrig at pådutte mine følgere eller dem jeg hjælper med at tabe sig, noget. Vi har hver vores virkelighed, og hver vores “det her hjælper mig bedst” og derfor opfordrer jeg alle og enhver til at prøve en masse forskelligt af, og ikke mindst være åben for hvad der kunne være en hjælp indtil man ved om det er denne vej man skal. Jeg har prøvet sååå meget forskelligt. Så jeg ved hvad jeg taler om.

C9 som er et 9 dages forløb, er fantastisk hvis man har brug for at nulstille kroppen, få en ordentlig røvfuld motivation.
Mange tror at C9 er en sultekur, og en “Jeg spiser ikke i 9 dage så selvfølgelig taber jeg mig” kur og dette er helt misforstået. Desværre.

C9 er en genial hjælp til udrensning af kroppen. Til dig der ønsker at starte på en frisk. Og jeg opfordrer ALLE til at spise løs fra den frie liste undervejs, for nej, det er ikke en sultekur! Tværtimod. Jeg har tidligere skrevet om forskellige udrensnings forløb jeg har været på, så det er ganske naturligt for mig at udforske de forskellige ting der er på markedet. Og kun vælge de bedste ting til :-)

F15 som jeg selv er på nu, efter at have kørt C9 i 9 dage, er fantastisk til dig der gerne vil slanke dig, men ikke bare for en kort periode – Her lærer du at få et nyt og mere afslappet forhold til mad. Du lærer via lister at sammensætte dine måltider bedst muligt for den rette næring, under dit forløb. Et F15 forløb varer 15 dage, men modsat C9 gentager du bare de 15 dage igen og igen (selvfølgelig med forskellige mad haha) indtil du er der hvor du gerne vil være.

Kort sagt er C9 en kickstarter og en nulstilling. Den er mega effektiv og jeg bruger den nu 2 gange om året.

F15 er den “videregående uddannelse” til et sundt og slankere liv. Men som er varigt. Måden jeg lever på nu er egentlig meget som jeg normalt også lever med den sunde livsstil med varieret mad og plads til at være menneske. Det er bare så dejlig nemt at have retningslinjer at følge, hvis man er forvirret omkring det, eller har mistet motivationen. Det er det F15 går ud på.

Inden jeg blev uddannet kostvejleder var det enormt svært for mig at spise sundt med fornuft, for at slanke mig. For det eneste jeg kendte til var jo ekstreme diæter i form af suppe og proteinkure, hvis ikke det var en af de dage jeg ellers prøvede alt hvad jeg kunne for at sulte mig for så ville jeg jo blive tynd tænkte jeg.
Der gik altid max 3 timer fra den tanke, før jeg lå i sukkerorgier fra 7-eleven og så var den “kur” ligesom ødelagt.

Så nej, sultekure har ligesom aldrig virket for mig :P

Når folk sagde til mig “Jamen du skal jo bare tænke dig om og spise med måde og med din sunde fornuft” så kunne jeg bare tænke, “JAMEN jeg ved jo ikke hvordan jeg skal gøre for at tabe mig” og folk sagde altid hvad jeg efter deres mening gjorde forkert.
Det gjorde at jeg bare gav op og fortsatte med at overspise.
Men hvem hulen bestemmer hvad der er rigtigt og forkert for os? Svaret er INGEN – Heller ikke mig for dig.

DU skal gøre lige præcis det du har det bedst med.

På min blog, i min shop, og i gruppen som du kan finde her, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe, motivere og inspirere dig. Jeg vil aldrig holde mig tilbage med at give mine råd, og min erfaring videre helt ærligt fra mit inderste. Men jeg vil aldrig sige at det jeg mener er facit, er det eneste rigtige, for jeg ved at vi kun selv finder ud af hvad der funker for os, ved at prøve os frem.
Sådan fandt jeg selv frem til at jeg gerne ville forhandle de skønne produkter jeg har i min shop, samt C9 og F15. Fordi jeg har tonsvis af erfaring..

Ved at prøve en masse af…

Der er kun to regler inde i gruppen som jeg forventer bliver respekteret:
 1:

Andre Forever forhandlere er mere end velkommen til at følge med. Endelig. Men det er ikke tilladt at reklamere for sig selv på nogen måde. Det er bare dårlig stil.

2:
En pæn tone er simpelthen totalt påduttet (nok det eneste jeg pådutter folk) ;)
Inde i gruppen skal der være plads til at følge hinandens forløb, til billeder man har lyst til at vise, til svære, gode, og hårde tider.
Der er ikke plads til at dømme, eller til kritik som ikke er konstruktiv.

Vi rummer hinanden præcis som vi er i dette forum. Basta!

Til gengæld er der MASSER af plads til at heppe på hinanden, finde inspiration, blive klogere på hvad C9 og F15 er, inden man prøver det af. MASSER af god karma, og ikke mindst motivation i store mængder.

 

Jeg vil løbende vise ting, tips, opskrifter fra mit tidligere C9 forløb jeg netop har gennemført, mit kommende C9 forløb senere på året – samt F15 som jeg lever efter nu.
Jeg vil dele opskrifter og andet godt til jer. Derudover er i meget velkommen til at lade os følge med i jeres forløb og stille spørgsmål hvor vi hjælper hinanden med at svare.

Eftersom jeg forhandler alle Forevers produkter vil jeg glæde mig til at modtage en mail fra jer hvis i ønsker at bestille.

Jeg kan altid personligt træffes på mailen info@sofiasaidana.com og så må i bare have det helt fantastisk.

Hvor der er vilje er der vej.
Sammenlign aldrig din begyndelse med andres midte.
Vi alle sammen skal starte et sted, og det første og mest holdbare skridt er babyskridtene.
Det handler om at tage en beslutning om at gøre noget andet end det du plejer.
Hvis du gerne vil have et andet resultat end det du føler holder dig fast.

Så længe du ikke giver op, er der stadig håb, og den der tør kæmpe og forsøge er allerede nået meget længere end dem der holder sig tilbage i angsten for at fejle.

#GribLivetMedSofia

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Så er der serveret!