SoMe is sooo the new black!

FØLGER FREDAG » Jeg var så usikker på mig selv!

image1

Det er fuldstændigt skørt jeg sender denne historie, for jeg føler mig ikke som en type der kan inspirere andre, og så alligevel. Jeg finder selv mange personer inspirerende, både personer jeg ikke kender, men ligeså meget personer jeg kender. Her er min historie der ikke kun omhandler et vægttab, men også en pige der var så forbandet usikker på sig selv.

Billedet til venstre vækker utrolig mange minder. Det er et billede jeg med blandede følelser kigger tilbage på.
På billedet ser jeg en pige der er SÅ usikker på sig selv, at hvis jeg havde muligheden for det i dag, ville jeg have knyttet hende tæt ind til mig og fortalt det hele nok skulle gå.
Jeg er aldrig den der har gået forrest, aldrig den der troede på mig selv og aldrig den der holdt af at stå oppe foran mange mennesker og blive lagt mærke til. Mit liv ændrede sig markant da jeg startede på Service&co guideskolen. Her mødte jeg mennesker der pressede mig ud i ubehagelige situationer der fik mig til at vokse.
Senere som guide ude på destination skete endnu flere vilde ting der gjorde jeg følte mig klar til at skulle gøre op med mit gamle jeg, alt det overspisning/ trøstespisning, samt det psykiske der følger med dette.

Billedet til højre er fra i år. For første gang nogensinde er jeg stolt over at kigge mig i spejlet.
Jeg vil gerne mig selv og jeg vil gerne udfordres og komme ud af min komfortzone mere end nogensinde før.
Havde jeg ikke gjort det da jeg var ude og rejse, havde pigen til venstre stadigvæk siddet der, på stolen, med drømme der ikke ville blive til noget fordi det kan være farligt, fordi man kan komme til at slå sig, og fordi det kan gøre ondt.

Sådan endte det heldigvis ikke. Så det jeg kort og godt bare gerne vil sige er: Kan den usikre pige, med lidt for stor mave og lidt for runde kinder, med grimme tanker om sig selv og trøstespisning i store mængder komme ud på den anden side – så kan du også! Kampen har været lang og hård, og den er ikke slut. Men det har absolut været det hele værd, og det ER det hele værd at kæmpe for. DU, JEG og ALLE ANDRE fortjener at kunne kigge sig i spejlet og være glad for præcist den man er.
Det kommer ikke af sig selv, det ved vi alle, men jeg sværger! Alle tårerne er det værd!
Kæmp for det, og lad målet være for øje! 💕

Kærligst Pernille Wessel | Instagram: @PernilleWessel


Tusind tak for dig og fordi du ville dele din meget ærlige historie med os Pernille ♡
Man kommer langt med at sætte ord på tingene, stå ved den man, eller den man var uden at dømme, men at se det lærerige i ens historie. Alle ærlige og inspirerende historier på både godt og ondt er hjerteligt velkommen i Følger Fredag, der er ingen grænser, vi elsker inspiration. Send mig meget gerne din historie på mail her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SoMe is sooo the new black!