Praktikantens Hjørne » 5 Favorit Værktøjer – Sofia Saidana
FØLGER FREDAG » JEG KUNNE IKKE FINDE MIN PLADS I LIVET!

Praktikantens Hjørne » 5 Favorit Værktøjer

style-sneakers-2

I løbet af min praktik hos Sofia har jeg fået kendskab til en masse nye spændende værktøjer, men jeg har også arbejdet med flere som jeg kendte i forvejen og som jeg er nu er blevet endnu bedre til. Det er vel også det der er meningen med en praktik under et studie! :D

I denne uge vil jeg gerne give jer en liste med 5 af mine yndlings værktøjer som jeg bruger som designstuderende, og som illustrator.

 

1// Mine vandfarver er helt klart noget af det jeg er aller mest glad for at arbejde med. Jeg har mange forskellige varianter i min samling men jeg specielt glad for mine akvarel tuscher.

2// Gennem min praktik har jeg fundet ud af at en Social Media kalender kan være super brugbar. Det er rigtig smart at lave en plan over hvornår og hvad der skal postes på de forskellige kanaler.

3// Efter at have fotograferet en del med Sofias telefon er jeg blevet overbevist om nu at jeg har brug for en mobil som tager langt bedre billeder end min iPhone 5. :D Det er essentielt når man fx skal fotografere varer og lave billeder til de sociale medier.

4// Både InDesign CC og Photoshop CC er programmer som jeg er svært glad for at bruge men jeg har især brugt Photoshop under min praktik til fremstilling af forskellige produkter.

5// At kunne planlægge sine posts ud til de sociale medie kanaler kan være ret effektivt! Her har Sofia introduceret mig til forskellige apps undervejs som vi har brugt. Men navnene derpå må man selv finde frem til da det er en secret ingrediens i arbejdet! :D

Håber at I nyder jeres torsdag max, og vi ses igen for sidste gang (her) i næste uge! :)

Mireille ♡

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat
   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FØLGER FREDAG » JEG KUNNE IKKE FINDE MIN PLADS I LIVET!