Konkurrence / Få dine tarme i topform!

Manden i toget!

img_0019

Manden i toget!

Jeg er på vej hjem efter et fantastisk foredrag her til aften.

Så træt men fyldt op af læring og inspiration.

Der sidder en mand lige overfor mig.

Han bliver ved med at kigge lidt halvskummelt på mig.

Han er nok i 50’erne vil jeg skyde på.

Jeg får en mærkelig fornemmelse og mit hjerte hamrer pludselig for fuld smadder.

Jeg får lyst til at stige af toget.

Jeg er faktisk så tæt på at stige af og lade min angst for terror overtage og jeg har netop ventet 20 min på toget.

Jeg overvejer..

Men beslutter så. At jeg ikke vil lade min frygt og angst for terror styre mig.

Kun derfor tør jeg sætte mig op i fly hvilket jeg ikke turde for 5 år siden.

Mit hjerte hamrer..

Manden kigger stadig og tager sin mobil frem.

Hans sko er møg beskidte, han ser lidt usoigneret ud og min angst begynder at fortælle mig han vil detonere en bombe via hans mobil.

Jeg læner mig lidt frem.. stille og roligt.

Skal være sikker på der ikke sker noget farligt på hans mobil.

Og ser så…

At manden er inde på fucking Ikeas hjemmeside!!!!!

Stop så Sofia! 😂😂😂😂😂
Vi er nødt til at slå koldt vand i blodet selvom det er ubegribeligt frygteligt med alt den terror pt. Shit hvor skal man holde fast i sig selv!

Jeg vælger at tænke at uanset hvor forsigtig man er, hvis man er på det forkerte sted det forkerte tidspunkt kan man ikke gøre så meget men jeg vil ikke lyve og sige det ikke fylder en stor del af min hverdag.

Dog lader jeg mig ikke styre og handle på min frygt som før i tiden.

I Dubai er jeg slet ikke bange for terror. Endnu en positiv ting ved at flytte til Dubai 😆

Er i meget styret i jeres dagligdag, eller skænker i det ikke en tanke? 💗

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

4 COMMENTS

 • Louise Rosenholm

  Min angst er stadig ny for mig (konstateret for ca. 1 år siden). Derfor kender jeg den ikke ordentligt endnu og er ikke medicineret. Jeg er meget styret af den, specielt i denne tid. Jeg tær ikke gå på offentlige toiletter, eller gå i byen. Jeg tager ikke længere nogen form for offentlig transport og dengang med stenene på motorvejen turde jeg heller ikke kører i bil der. Men nu kan jeg efter hypnoterapi kører på motorvej igen og jeg tager normalt i skole. Jeg er stadig ræd for offentlig transport, men håber at få kontrol over mig selv i fremtiden. Jeg synes du er skide sej, og en god motivation for mig. Knus fra Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  nej ikke rigtog. dog så påvirker en masse andre ting mig og derfor kan min angst godt slå sig løs selv på mit job hvor jeg pludselig føler en overvældelse af smerte og ødelagt hkerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha! Nogen mænd vil nok også mene at de er angst for IKEA, men sådan er der jo så meget ;)

  Jeg var bange for terror inden jeg mødte min kæreste. Konstant så jeg “tingene ske”, før de skete – og også uden de skete! Du kender det højst sandsynligt. Man ser de værste billeder for sig. Min kæreste skænker det ikke en tanke og hans ro smitter enormt meget af på mig. Han fortæller også hvor usandsynligt det er ift. flere ting, der hvor vi nu bevæger os. Efter et år med ham, har han præget mig så meget til at tænke anderledes omkring terror, og det har gjort mig meget mere rolig! :-) Frygten for det, kan man jo nok ikke slippe helt – det er en helt naturlig ting at frygte for noget så forfærdeligt, men min angst for det, er væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Altså jeg tænker en del på det og tænker også virkelig på om det nu lige er nødvendigt at tage ind til selve Kbh eller bare tage toget /bussen shopping turen i Rødovre centrum men for det meste for tankerne ikke lov til at bestemme men det er sku svært

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Konkurrence / Få dine tarme i topform!