Spoil your hair (care)

Are you healthy “enough”?

img_4523

(English below) Photo: John Olrac at Mugg & Bean Abu Dhabi // Top with stribes // Similar Skirt

Jeg møder ofte søde mennesker som elsker tanken om at være sund.

På en eller anden måde er det bare aldrig godt nok. For hvornår er vi egentlig sunde nok?

At gå gennem livet og stræbe efter det perfekte liv, den perfekte sundhed, den perfekte træning, det perfekte hus, det perfekte job.. Kan være svært. Hvad der kan være endnu sværere er at se hvad der så rent faktisk lykkes. Hvis du sidder med et ønske om at være ultra sund, fordi det måske er det du har fået forståelsen af er det eneste som ville være “godt nok” men du bare ELSKER mazarinærte, så vil du måske ende med at lede efter din sundhed længe.. Meget længe..

Men hvad nu hvis vi omfavner det at være menneske. At vi accepterer at vi er u(perfekte) og at vi ikke altid kan klare os snorlige igennem alt? Måske bare, at vi gør det hele så godt vi kan? Hvad sker der så? Det er så ærgeligt aldrig at kunne være god nok, og det er du! Det behøver ikke være enten eller. At enten er du sund ellers er du ikke. Enten er du i fuld gang med træning ellers er du ikke. Du behøver ikke sammenligne dig med din venindes sundhed, for sundhed er ikke nødvendigvis sundhed bare fordi du aldrig spiser kage. Hvad hvis sundhed også er at der er plads til lidt af det hele? Så ender du faktisk med at være meget sundere end du lige troede. Og fordi den du troede var langt sundere måske er super fanatisk og aldrig spiser sukker, gluten, og træner hver dag skal du bare vide at det ikke nødvendigvis betyder at den person ER sundere. Husk at du aldrig ved hvad der ligger bag andres historie, og andres grunde til at gøre som de gør. Det er ihvertfald ikke mit job at dømme så længe folk gør det de har det godt med


I meet people often, who looooves the thought about being healthy. 
But somehow, it’s never good enough no matter what they do. 
To go through life, looking for perfection, the perfect healthy life, the perfect job, the perfect house, can be a little hard to accomplish! 

If you have this big wish, about becoming really healthy, because you have this understanding that it’s the only way to be healthy, to be extreme – even if you really love cake, theres a huge chance that you’ll be looking for your healthy life for a long time without finding it…

But what if.. We embrace the fact that we are “only humans” and we aren’t perfect! But we’re doing everything as good as we possibly can. 
Then what will happen?
It’s to much of a waste to never feel good enough no matter what you do. It doesn’t have to be all or nothing. You don’t have to compare yourself with your friend who never eats gluten, sugar and are in the gym every day, cause it doesn’t mean that she’s more healthy than you if you’re eating a little bit of everything remember that! 

And remember that we all have a story, you don’t know what’s behind peoples story, and it’s not our job to judge. As long as people do what they feel is best for them 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Hvis man ser ‘sund’ som værende sådan set mest af alt, er lig med veltilpas i krop og sind, behøver man jo ikke nødvendigvis gøre så meget andet, end det der gør en glad (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Spoil your hair (care)