#MindfulMonday - 4 amazing books about selfdevelopment

Omg Bambi lashes in the making

img_4426Sponsored by Elias Zinati Face and Body

Endelig endelig endelig blev det miiiin tur til at gå igang med M2. Åh hvor har jeg bare længe tænkt på at prøve det, især efter min skønne veninde Katrine var nødt til at klippe sine vipper fordi de var blevet aaaalt for lange, oh my (savl*savl)
M2 er efter min mening det vippe serum produkt på markedet som giver fantastiske resultater og jeg har mødt så mange som har brugt det, og endnu ikke en eneste som ikke har været ovenud mega glad for resultatet så det siger lidt!

Min skønne ven Elias som jeg kender fra da jeg gik på kosmetiker uddannelsen har en skøn klinik inde på Købmagergade, det er også herinde jeg (før jeg flyttede til Dubai hyyyyl) i flere år fik lavet negle af den fantastisk dygtige Paw! Da jeg fik fingrene i min M2 langt om længe samt makeupfjerneren derfra også som er mild og ikke indeholder olie, spurgte jeg Elias om ikke han ville lave et godt tilbud til jer som måske også sidder og tænker “heeeey jeg vil også have bambi vipper” Og dét ville han gerne! (Mere om det nederst)

Jeg har såå længe været glad for eyelash extensions. Men der kom et punkt hvor jeg savnede mine egne naturlige vipper (hvis bare de var længere og ikke små og stive) og jeg synes det er sååå fedt det her, jeg kan efter 1 måneds daglig brug med M2 allerede se forskel, og jeg har selvfølgelig taget før billeder så jeg kan vise jer resultatet snart.

M2 facts ↓

Hver aften fjerner du din makeup med en oliefri makeup fjerner, og smører et tyndt lag M2 på kanten lige over dine vipper, fuldstændig ligesom hvis du lægger eyeliner på. Man skal være tålmodig og standhaftig for det fulde resultat kræver altså at du giver den gas og ikke lader være fordi du er for træt en aften, og jeg må sige det kommer helt bag på mig hvor standhaftig jeg har været og at jeg får det gjort, men det hjælper også ekstremt meget at have en ide om det fantastiske resultat der venter på mig lige om hjørnet, haps!

  • M2 er en vippe serum som styrker dine øjenvipper og stimulerer deres naturlige vækst.
  • Der går normaltvis 4-6 uger før du kan se forskel.
  • For at bevare det fantastiske resultat bruger du M2 efterfølgende 3-4 gange pr uge i stedet for 7 gange pr uge
  • Der er faktisk til ret lang tid i en flaske

Elias har jo været så sød at sige ja til at forkæle mine følgere, så lige nu får du 10% på din M2 vippeserum ved at kontakte Elias via hans klinik her, eller via hans facebookside her og sige du er min følger og gerne vil gøre brug af de 10% – Så klarer han resten og han kan også vejlede dig så du er good to go på alle måder!

Glæder mig til at vise jer det endelige resultat! Det jeg kan se nu klager jeg ikke over, så bare vent, this is going dooown!

 


Finally finally finally, it became my turn to try M2 lash serum! Wow, can’t even count to how many times I’ve thought about trying it! I’ve met so many people telling me about how amazing this serum is, and after my friend Katrine had to cut her lashes a little bit because they just exploded of “longness” I was hooked! 

My good friend Elias, witch I know from my former beauty school, has a beauty clinique in Copenhagen (Købmagergade) It’s also here I got my nails done – Oh I miss you Paw! 
When I got my M2, I asked Elias if he maybe wanted to spoil my followers a little, and he said YES. I’m also using the makeup remover from M2, it’s free from oil and its very gentle and removes the makeup and mascara quickly. 

In a long period, I loved eyelash extensions, but there’s just something about natural lashes (with a touch of M2 haha) I missed my own lashes, and to put mascara on and see how long they would get. I can’t wait to show you the after pictures very soon, I can already see a big differences now.

M2 Facts ↓

Every night you remove your makeup with a oil free makeup remover and then puts a thin layer the same place as you put your eyeliner. 
You have to be patient, and you have to do it everyday for the full result. I’m actually really proud, because I’ve been sooo good doing it every night, and I know it motivates me a lot that I know an amazing result is wating for me.

  • M2 is a lash serum, it strenghtens your lashes and stimulate their natural growth.
  • You will start seeing results within 4-6 weeks.
  • To keep the bambi look after you finish your intens period and are happy with the result, you only have to use M2 3-4 times a week instead of 7 times a week
  • There’s enough serum for a long time in one bottle

As I mentioned, Elias has been so sweet and wanted to spoil you guys, so right now he’s offering 10% for all of my followers who contacts him through his clinique here, og his facebookpage here, just say you’re Sofia’s follower and you would like to buy M2 with the 10% discount. If you need guidance about M2, Elias know it all! 

Can’t wait to show you the final result! This is going dooown!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

#MindfulMonday - 4 amazing books about selfdevelopment