#MindfulMonday 5 værktøjer til når angsten spøger

Har jeg begået en kæmpe fejl?

img_4858

(English below)

Hej venner. Dette indlæg har været længe undervejs. Jeg har bare lige skulle formulere ordene inde i mig selv inden jeg var klar til at sætte ord på sagen for jeres vedkommende, ihvertfald så det giver mening.
I ved jo efterhånden alle sammen at jeg lider af angst. Meget angst. Når det så er sagt, er der også mange ting jeg faktisk formår at gøre selvom jeg er hamrende bange og ræd – Så tror jeg på at ved at gøre de ting vi gerne vil selvom det er angst provokerende, jamen så vokser vi og jo mere vi vokser jo mere lærer vi også med de rette værktøjer at håndtere angsten. I stedet bare at vende ryggen til og sidde hjemme alene og tænke over hvad vi drømmer om.

Jeg er meget enig med mig selv om at den ikke går her hos Sofia :-D

Når man er angst for noget og man trodser angsten, kommer der en reaktion. Den reaktion føles sjældent positiv med det samme i vores sind.
I ved hvor længe jeg har haft ønsket om at smutte til Dubai. Jeg er nemlig mere bange for. At ønske og ikke prøve, end for at fortryde at jeg ikke prøvede. Og det vil jeg ikke udsætte mig selv for.

Når det så er sagt, så når angsten rammer mig allermest, bliver jeg bange for rigtig rigtig mange ting. Og da jeg var i Danmark var jeg så ked og tænkte kun på Dubai, og nu har jeg bygget det her med Dubai drømmen så meget op, at der naturligvis kommer en reaktion når et så stort skridt tages. Jeg mener, hvordan skulle andet være muligt?

Mange tror jeg er taget afsted og lever drømmen, og så levede jeg ellers lykkeligt til mine dages ende haha. Men altså, jeg er stadig lige her, jeg har såå mange ting stadig at arbejde med, og jeg har hele tiden vidst at alle de ting også “følger med” så jeg er på ingen måde flygtet fra noget, jeg er taget hen hvor jeg har det bare lidt bedre og derved har lidt mere overskud til at være mig, til at inspirere, og til at arbejde med mig selv.

MEN når min angst bliver slem, rigtig slem, får jeg lyst til at kaste håndklædet i ringen og stoppe med at tro på mig selv og mine drømme. Kender i det? Jeg er så glad for jeg endnu ikke har opgivet, og det gør jeg ikke! Men jeg bliver virkelig også panikslagen, også over at være i Dubai, og jeg lærer stille og roligt at håndtere det – Og det værste der kan ske ved dette er at jeg altid kan tage tilbage igen. Men sommetider skal jeg bare give mig selv en “lille dummeflad” trække vejret, og vide at det er min angst der overtager hele mit system. Jeg er så glad for jeg er sprunget ud i det, også selvom jeg pludselig bliver bange, så er det ikke noget jeg dør af.

OG jeg er så glad for jeg trodser angsten og springer ud i tingene! For ellers ville jeg aldrig rykke mig hverken fysisk eller psykisk!

« Making a big life change is pretty scary. But do you know what’s even scarier? Regrets »

Hvad har du gjort indenfor det sidste år som var vanvittigt grænseoverskridende for dig? 


Hello guys.

This post has been in my thoughts for some time. I just had to formulate the words for myself before I was ready to share them with you. So it makes sense. I’m still not sure if it will haha.

You all know now, that I’m having anxiety. When that’s said – There’s so many things I actually manage to do even though I’m terribly scared and afraid – I believe that by doing the things we want, even if it’s anxiously provocative, we grow and the more we grow the more we learn with the right tools to handle the anxiety. Instead, of just sit at home alone and think about what we’re dreaming about.

When you feel your anxiety about something you really want to do, but you’re afraid of doing. Of cause there will come a reaction.

That reaction rarely feels positive right away.

You know how long I’ve wanted to go to Dubai. And I’m more scared of dreaming, and not trying, than anything else.

When that’s said, then when the fear hits me most, I’m afraid of a lot of things. And when I was in Denmark, I was so sorry just thinking about how much I wanted to be in Dubai, and now I have built this dream about Dubai up for a long time. And of cause there will come a reaction when such a big step is taken. I mean how would anything else be possible?

Many people thinks I’m living the dream now. But I’m still the same as in Denmark, I’ve got so many things still to work with and I’ve always known that all those things also “comes with me to Dubai“ so I’ve never tried to run from something – I knew that it would follow me here, but I feel a little better here, and I feel a little more inspiring here and that “a little” is worth to try everything for! If it makes a difference for you! Then do it!

BUT, when my anxiety becomes bad, really bad, I want to throw the towel in the ring and stop believing in myself and my dreams. Do you know that feeling? I’m so glad I have not yet given up yet, and I wont! I’m learning to handle my anxiety in Dubai calmly, one step at a time – When my panic and my “thiw will never go” goes loose in my head with my anxiety I just have to give myself a “llittle slap” take a deeeeeep breath, and remember that it’s my fear that takes over my entire system. I’m so glad I’ve doneit, even though I was and still gets scared, no matter what this wont kill me.

AND I’m so grateful that I do things I’m scared of! For otherwise I would never develop physically or mentally!

« Making a big life change is pretty scary. But do you know what’s even scarier? Regrets »

What have you been doing in the last year that was crazy cross-border for you?

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

#MindfulMonday 5 værktøjer til når angsten spøger