Jeg er mundlam! Ganske enkelt! – Sofia Saidana
5 Værktøjer der hjælper når jeg mærker angsten komme

Jeg er mundlam! Ganske enkelt!

13

Hvis du læser dette skal du inden da vide en ting. Jeg er chokeret. Forbavset. I chok. Ganske enkelt.
Føler ingen ord på nogen måde vil kunne beskrive min taknemmelighed overfor jer følgere, men jeg vil alligevel prøve.
Hvis du intet endnu aner om hvad jeg den sidste tid har været stresset big time af, eller noget om en indsamling, så inden du læser videre, prøv at læse med her så du har de facts på plads hihi. :-D

Den sidste tid har været stressende, meget stressende. Og alligevel. Så fyldt med kærlighed. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Egentlig vil jeg ikke forklare så meget her.

Du kan evt se mere i mine 2 videoer her som startede hele “balladen”

Video 1:

Video 2:

Efterfølgende blogindlæg som opsamler alle factsene her: Hvad fanden sker der for jer!


Nååååh og nu skal vi til det! Sagen er nemlig sådan at jeg herunder vil fortælle hvor meget der til dags dato er blevet samlet ind og jeg vil takke en helt fantastisk person nemlig Tine som er min lager’power’pakke’pige og som er en helt fantastisk dygtig fotograf! Tine har fulgt mig længe men har kun været med på “Team Sofia” i omkring en måned.

Samtidigt med at jeg fortalte højt omkring mine bolig og angst problemer mm. valgte Tine at offentliggøre en helt særlig ting jeg ALDRIG vil glemme. Tine lagde nemlig ud alle steder at mine følgere og hendes netværk kunne komme og få taget profesionelle billeder i hendes studie, og betale HVAD DE VILLE for det, hvor af alle pengene gik ubeskåret til mig! Har i lige hørt det!

Mange af mine følgere var forbi, og jeg har dælme fået lov til at vise jer de smukkeste smukkeste billeder, og se lige de personlige hilsener til mig, jeg græd da jeg så det!!!

Alt i alt i alt er der til dags dato indsamlet 14.000 KRONER! Er i klar over hvor glad det gør mig? Til alle jer som spørger hvad min mobilepay er er den: 89223 

Derudover har Candyshop i Køge doneret 1000,- og jeg har været personligt forbi og takke dem, se evt med her:

Jeg vil gerne sige TAK TAK TAK TAK til jer alle sammen, jeg håber inderligt i kan mærke min taknemmelighed, uanset om du er en af dem som har støttet mig med 10,- eller 500,- jeg er simpelthen SÅ taknemmelig for ALLE beløb i har støttet med! Jeg føler mig så elsket, og holdt af og jeg har aldrig aldrig aldrig været så rørt som i har gjort mig med alt dette! Ikke en eneste har sagt noget dårligt, kun positive hilsener, tilbagemeldinger, beskeder, mails osv.

TAK FOR JER!

Nu synes jeg at jeg igen vil sige TAK FOR DIG TINE! Som arrangerede dette event til ære for mig, og som på din eneste fridag længe valgte at holde dette, tage billeder af folk, redigere dem, lave personlige hilsener som de havde skrevet videre til billederne og meget mere. Du har rørt mig så dybt! I kan se eventet her, og alle billederne af de mest fantastiske mennesker som dukkede op og støttede mig i lørdags, JEG ER SÅ RØØØØØØØØØØØØØRT!!!!!!!!!!!!!

FØLG MED HOS: BY TINE TFACEBOOK INSTAGRAM (Hun fortjener SÅ meget GOD KARMA!)

21752172_10212145727451375_4710819781342416487_n

Og nu: Til alle de vidunderlige billeder med personlige hilsener til mig, billeder af jer, og hold nu op de er smukke! Jeg er SÅ VILD MED DEM, og tak for at lade mig vise dem her  I er hammer vidunderlige! Sammen er vi stærkest og jeg når takket være jer mit mål!!! 

27

26

232425-2

22

12

10

9

232425

27-2

26-2

22-4

22-3

22-2

19-2

18-2

19

18

17-3

17-2

17

16

15

14-3

14-2

14

13-2

12-2

11

10-2

8

7

6

5

4611

1

 

 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Hanne Sørensen

    Er der en mulighed for , at du når at få lejligheden nu så?
    Knus Hanne

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 Værktøjer der hjælper når jeg mærker angsten komme