Konkurrence #TakForJer - Amazing Body Treat

#FuckAngst! Sådan skriger jeg i min skrigepude!

Sponsoreret

Hej venner Jeg har for nyligt indgået et samarbejde med den fantastisk dygtige Lars Mygind som er ekspert i tankefelt terapi, noget der tidligere har hjulpet mig meget! Ja faktisk var det det der gjorde at jeg i 2013 fra den ene dag til den anden blev udskrevet fra psykiatrisk hospital hvor de ville give mig elektro chok!
Lars har indtil vi ses på mandag hvor jeg skal på grundkursus i tankefelt terapi og lære at behandle mig selv og min angst, givet mig som opgave at skrige i min skrigepude 1 gang i timen (det fandme hårdt, men jeg har gjort det nu i HVER vågne time i 2 dage!) men hvad vil det være værd at blive fri for angst? ALT! Han har også givet mig nogle andre opgaver, mere om dem i videoen længere nede.

Læs mere om hvem Lars er, hvad han kan, og hvorfor mange uddanner sig hos ham her.

Glæder mig inderligt til at fortælle jer mere når jeg lander på hans grundkursus i Aarhus hvor jeg skal være mandag og tirsdag.

Nu er det slut, angsten får én over nakken! Jeg har aldrig i mit liv taget mine lektier mere seriøst end jeg gør nu her med angsten, da dette er en helt unik mulighed for mig!

Her ser du hvordan jeg bruge skrigepuden ↓ Og her kan du læse hvad den hjælper på

Vil du høre mere omkring mit forløb så se videoen herunder (beklager kvaliteten er lidt ringe) ↓

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Hvor er det altså sejt, du tager tyren ved hornene på den måde og bekæmper din angst. Er sikker på, jeg selv ville have svært ved at få brugt skrigepuden så ofte… Hepper på dig! <3
    // Sarah

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Konkurrence #TakForJer - Amazing Body Treat