Gjorde jeg det så? Altså Pandehår!

Bispebjerg kirkegård og tanker om juleaften.

img_8374

img_8377

img_8371

Godformiddag kære du.

Og rigtig glædelig jul.

Jeg talte med Annes søster igår omkring det med at for nogen er julen den bedste tid, og for nogen er julen den sværeste tid.

Jeg har faktisk et lidt “weird” forhold til jul som Anne siger 😆

For på den ene side HADER jeg julen. Vil bare at den skal overståes. Og på den anden side vil jeg jo gerne holde traditionel jul som jeg skal idag med Annes familie.

Men det der er det sværeste for mig er at da jeg var barn ELSKEDE jeg jul. Min mor og jeg pyntede altid op, bagte hendes berømte småkager “mørke lyspunkter” (for pokker jeg elsker det navn) og hyggede så det baskede.

Elskede når vi gjorde os klar for at tage hjem til hendes brødre og mine tanter og holde en helt vildt fantastisk traditionel jul. Jeg sad og trippede som et lille barn for at åbne gaver.

Idag minder jul mig mest af alt om den store familie jeg har på min mors side som ikke inviterer mig hvor end jeg gerne ville have en invitation.

Den minder mig om at jeg ikke har min mor eller min mormor og morfar. I det hele taget voksne mennesker som også kan tage sig lidt af mig så jeg ikke altid skal være den voksne er nok noget af det jeg mest af alt har savnet i mange år.

Jeg vil bare elskes, føle mig uundværlig, værdsat og holdt af.

Og heldigvis får jeg det på andre måder. Jeg har de mest uundværlige mennesker i mit liv som gør utrolig meget for mig.

I aften skal jeg fx holde jul med Anne og hendes familie og 1 samt 2 juledag skal vi også holde familie julefrokost med dem så jeg er godt dækket ind.

Jeg skal bare lære at nyde at jeg er velkommen og ikke sidde og være ked over det ikke er min egen familie for familie, hvad er det egentlig? Familie er vel folk som er der for dig i alle tider, som støtter dig og hjælper dig og ringer til dig og hører om du er okay. Og dem, dem har jeg! Og det er jeg SÅ taknemmelig for.

En dag så får jeg også min egen familie, og jeg kan godt fortælle jer hvor meget jeg glæder mig til det. En som jeg kan stopfodre med kærlighed og kram all day, all Night haha.

I bund og grund går jeg faktisk ikke op i jul, jeg går op i samvær og hygge og at være sammen med dem man holder af, og det skal jeg idag. Og så går jeg op i ris’alamande – Jeg mener.. hvem gør ikke det? ;-)

Sidste år fejrede jeg faktisk jul helt alene i Abu Dhabi og det var faktisk også hyggeligt især fordi jeg var på min yndlings café. Man skal forme julen ligesom man har det bedst med!

Jeg er nu på vej til Køge for at komme hjem til Anne og gøre mig juleklar og så tager vi ellers BOGSTAVELIG TALT katten under armen og tager ud til hendes forældre og hygger.

Det var SÅ rart at være på kirkegården med min søster, og synes virkelig gravene blev fine. Min mors, og min mormors og morfars.

Vi talte om at min mors sten desværre er blevet rigtig slidt hvilket er så synd så i det nye år vil vi få guld skriften pæn igen. Åh jeg ville give alt for en aften med min mor og min mormor og morfar, i stedet håber jeg de kigger med og er glad for at jeg kæmper for de ting jeg ønsker mig fremfor at nøjes.

Jeg savner dem! Og jeg sender så milliarder mange kram til alle jer som har nogen i savner i jeres liv. Der var propfyldt på kirkegården hvilket var smukt og lidt vemodigt på samme tid.

Jeg håber i får en dejlig aften i aften hvad enten i holder jul eller ej. :-*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Det gør mig ondt, både at du har mistet, men også afvisningen.
    Har du mon selv inviteret dem og vist at du vil?

    Stort kram fra en som i år har en jul med mange savn

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Gjorde jeg det så? Altså Pandehår!