Hvad skete der lige!

Lars Mygind er en kæmpe idiot!!!!!

Reklame


Nå men. Det hele startede faktisk med at jeg skulle gå til Tankefelt Terapi i forbindelse med min angst fordi det var det som for nogle år siden fik mig udskrevet fra psykiatrisk hospital da jeg var helt ude at skide, som man siger.

Efterfølgende prøvede jeg såå mange forskellige ting, men intet knækkede ligesom koden.

Jeg startede for 1,5 mdr siden i behandling hos Lars Mygind fra Heilesen og Mygind. De uddanner tankefelt terapeuter OG Lars synes simpelthen at det var på sin plads at jeg skulle være tankefelt terapeut bare for min egen skyld så jeg kunne bruge værktøjerne og behandle mig selv hver gang jeg bliver slået ud mm.

Jeg tænkte, why not – så kan jeg jo have mit helt eget værktøj og måske hvis jeg en dag får lyst til at bruge det og hjælpe andre (hvilket jeg har fået nu, jamen så har jeg muligheden for det)

Derfor hoppede jeg med på hans TFT uddannelse i Præstø i Februar, og nøj hvor var det vildt.

1 uge uden wifi fordi Lars ekstra ordinært syntes jeg skulle aflevere min tlf og computer (bare rolig det siger han ikke til enhver)

1 uge uden makeup bare for at gå all in

1 uge uden sukker for at give min krop det bedste af det bedste

…og en uge uden koffein.

Undervejs i ugen hadede jeg faktisk Lars, en del.. Fordi jeg jo var med af egne årsager og han vidste jeg havde brug for et skub, derfor pressede han virkelig citronen og fik en masse traumer frem i mig, han provokerede mig på alle fronter, jeg græd og græd, og på et tidspunkt rejste jeg mig op og råbte “NU GÅR JEG” fordi jeg syntes han var en KÆMPE idiot!!!

Men det jeg alligevel vidste inden i, er at grunden til tingene gjorde så ondt, er fordi jeg er vant til at pakke dem væk. Lars får det frem hos mig, og gør han det for sjov? NEJ! Han gør det fordi det så er dér, lige netop dér hvor det gør allermest ondt at jeg åbner mig op og er i stand til at se tingene fra et andet perspektiv, og der hvor han kan rykke mig! Så tak Lars, og undskyld fordi jeg ofte synes du er en spade uden lige :P

Alt i alt, er jeg så hamrende glad for at jeg tog afsted! Virkelig! Det var en fantastisk uge! Uforglemmelig uge!

Og jeg blev så forkælet med vegetarisk mad på den skønneste højskole (det var med i prisen) vi var på Bosei i Præstø, wauw sikke et dejligt miljø at være i!

Jeg har fået lov til ekstra ordinært at tilbyde jer der godt kunne tænke sig at lære mere om det enten for jeres egen skyld som jeg, eller for at kunne hjælpe andre:

Grundkursus i TFT til HALV pris eller online grundkursus GRATIS HVIS du vil med på overbygning til Kroatien hvor jeg også selv skal med, læs mere her:

Tilmeld dig ved at sende en mail til mig på info@sofiasaidana.com

OG sidst men ikke mindst: I den næste uge har jeg fået lov at tilbyde dig 700,- i rabat bare hvis du gerne vil med på grundkursus! Skriv en mail for mere info på info@sofiasaidana.com

Og her er lidt læsestof til de nysgerrige:

Heilesen & Mygind

10 gode grunde

Jeg har lavet denne skønne video for at vise lidt omkring vores tur til Præstø, hold nu op hvor jeg savner de dejlige mennesker! Bedre miljø får man ikke bare lige sådan! Tak til jer alle som var med og gjorde opholdet hårdt, dejligt, uforglemmeligt, sårbart, ærligt, indholdsrigt, og meget meget mere ♥


Mangler du en god behandler? Så tjek dem som var med sammen med mig på Præstø, ud lige herunder: 

Louisa Schmidt – Tankefelt Terapeut

Vivi Kenhof – Sygeplejerske og Tankefelt Terapeut (Klinik Dit Liv) – tlf: 31103510

Åsa Fabricius – Tankefelt Terapeut, Mindfullness instruktør & Coach

Eva Tirstrup Hansen – Tankefelt Terapeut, Specialist i holdningskorrektur, korrekt kropsfunktion, dressurrytter, & specialist i rytterens sæde samt opstilling

Anja Lassen – Tankefelt Terapeut & Familiebehandler 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Karin Villerup

    Jo det lyder alt sammen godt, men det jo ikke alle, der har brug for hjælp, der har mange penge at gøre med, så hvad koster sådan et ophold?
    Venlig hilsen, og glædelig jul,, KarinVillerup.

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hvad skete der lige!