done everything

Personlig vejledning via tlf samtale eller skype

Føler du dig ensom og har brug for en der lytter?

Vil du gerne tabe dig og vejledes i det så du ikke er alene?

Har du bare lyst til at tale med mig om lidt af alt og ingenting?

Har du brug for vejledning i hvordan du kommer ud af et sort hul der føles som om det suger dig ned?

Har du brug for at snakke om dine relationer, dit selvværd, eller måske hvordan du finder styrken til at kæmpe trods modstand?

Så er du kommet til den rette og jeg vil glæde mig MEGET til at snakke med dig, du bestemmer over tiden jeg lytter og vejleder dig lige som du har behov for.

Med mit lange liv fuld af modstand (Læs min historie her) som jeg har fået vendt til det bedst mulige liv for mig, med et vægttab på over 40 kg, og en kostvejleder eksamen i ryggen er jeg klædt på fra top til tå til det du har brug for vi fokuserer på.

Grib livet og tag første skridt imod en gladere dig → Du booker mig til personlig vejledning ved at sende mig en mail: info@sofiasaidana.com

Priser:
30 min individuel skype eller tlf samtale: 449,-
60 min individuel skype eller tlf samtale: 799,-
Rabat ved køb af klippekort:
5 x 30 min individuel skype eller tlf samtale: 2000,- spar 245 kr.
10 x 30 min individuel skype eller tlf samtale: 3800,- spar 690 kr.
5 x 60 min individuel skype eller tlf samtale: 3500,- spar 495 kr.
10 x 60 min individuel skype eller tlf samtale: 6800,- spar 1190 kr.
Skriv blot i mailen hvad du ønsker at booke – Så svarer jeg dig hurtigst muligt, betaling foregår ved mobilepay inden samtalen.
Hvis du efter dit første klippekort ønsker at booke et til, sparer du yderligere 10%. Du bestemmer helt selv hvor ofte du vil bruge et klip, om det er hver uge, om det i perioder er hver 14 dag, eller hvert halve år, it’s all up to you – Du sammensætter dette som du har det bedst med. Uanset hvad finder vi lige præcis det du har behov for.

★ Udtalelse fra igangværende klient 

Vil du gerne have et kærligt skub i den rigtige retning, så er det her du skal henvende dig.
Jeg bookede en tid til en individuelsamtale med Sofia, da jeg lige nu står midt i et kæmpe vægttab, og følte jeg havde brug for at tale med nogen om det, som ikke kendte mig i forvejen.
Første gang jeg skulle snakke med Sofia, var jeg mega nervøs. Hvad skulle jeg egentlig snakke med hende om? Ville det bare blive pinlig tavshed i 30 min? Vi havde aftalt, at hun skulle ringe over Skype, så nu sad jeg bare og ventede.
Så ringede hun, og frem kom den sødeste og mest forstående kvinde, jeg længe har talt med. Der var ikke gået længe, før jeg bare fortalte alt om, hvordan det var at være mig lige nu. Ikke fordi jeg skulle, men fordi det føltes så naturligt for mig.
I slutningen af hver samtale giver hun mig en udfordring (ALDRIG større end en jeg selv er frisk på). Jeg ELSKER udfordringer! Og jeg har klaret dem alle indtil nu, jeg er mega stolt, og manglede bare en til at tro på mig og vise mig at jeg kan mere end jeg tror! Og nu sker der vilde ting i mit liv!
Jeg har nu snakket med Sofia 4 gange, jeg har 1 gang tilbage, og jeg er allerede nu ved at spare op til 5 samtaler mere, for det her, det RYKKER! 
Jeg er inde i den vildeste personlige udvikling, og jeg har altid Sofia i ryggen. Tak er denne sammenhæng kun et fattigt ord!
Til alle der går og overvejer det: DO IT! Gør noget godt for jer selv. Og som Sofia siger ”Grib livet”
– K