Home is where the heart is.

Min Hudplejerutine (Ansigt)

    

Indeholder affiliate links

Dette indlæg er et super efterspurgt indlæg, nu skal det nemlig handle om min hud i ansigtet.
Huden på kroppen er en anden sag og det vil jeg også lave et indlæg omkring snarest kan i tro :)

For bare 2 år siden havde jeg virkelig virkelig uren hud, jeg har egentlig altid haft en forholdsvis pæn hud, men pludselig havde jeg et års tid hvor det var så slemt at jeg følte folk stirrede på min hud når jeg talte med dem fremfor at kigge mig i øjnene.

At lægge en pæn makeup base over var en by i Rusland, for det bulede så meget ud at det bare så kaget og unaturligt ud. Jeg studerede til kosmetiker på det tidspunkt. Har altid interesseret mig helt vildt for beauty, makeup, hudpleje osv og er en kæmpe passion jeg har ved siden af sundhed.

Indvendig og udvendig sundhed og skønhed er lige mig :D Nå men for halvandet år siden ca skete der det at jeg mødte Mads Timmermann som har Hudplejeprodukterne Danish Skin Care. Vi snakkede om min passion for hudpleje og kunne selvfølgelig ikke undgå at komme ind på hvordan jeg plejede min hud.

Jeg har altid betalt kassen for alverdens hudpleje og i mange år skiftet hudpleje som andre skiftede undertøj hehe. Jeg fandt aldrig noget jeg kunne ‘falde til ro med’ og bare have lyst til at blive ved med at bruge. Mads sagde til mig for halvandet år siden  ‘Vil du ikke gøre mig den tjeneste at give mine produkter en chance på bare 3 mdr og så tage et før og efter billede og så ser vi hvad der sker? For jeg er sikker på de vil kunne hjælpe dig’

Jeg lovede at prøve, meeeeen i starten kunne jeg ikke helt committe mig og blev ved med at ‘snyde’ lidt og bruge det jeg brugte tidligere som jo ikke havde hjulpet mig osv. Men så lidt efter lidt lagde jeg det på hylden og bruge kun DSC. Og jeg lover jer helt ærligt for at min hud aldrig har været pænere.

Det her er forskellen på 3 mdr:

 

Det er jo rimelig tydeligt hvor meget der nåede at ske. Jeg bruger kun Danish Skin Care af hudpleje til ansigtet, Jeg bruger sættet til ‘normal til fedtet hud’ men det er super vigtigt at du finder ud af hvilken hudtype du skal bruge til.

Mange laver desværre ofte den fejl at tro de har fedtet hud, og bruger så produkter til fedtet hud, hvilket i nogle tilfælde (fx hvis man virkelig har tør hud) ender med at udtørre huden endnu mere så huden faktisk fedter og skinner mere. Og det er de færreste der ønsker det. Danish Skin Care har en super rådgivning og man er altid velkommen til at ringe eller skrive til dem hvis man er i tvivl om hvilken hudtype man skal købe til.

Produkterne er så milde, rene og det er altså super billigt for et helt sæt! Alt for mange gange har jeg snildt smidt 2000,- på hudpleje og kun haft til en mdr. Mit sæt holder ca 3 mdr og så er 880,- jo ingenting. Så er der mere plads til cafébesøg og shoppeture :D ;)

Husk altid at vaske dine hænder inden du rører ved dit ansigt, undervurder ikke bakteriernes gang ;) Hold dine makeup pensler rene, skift dit sengetøj regelmæssigt og brug god makeup som ikke tilstopper – og vigtigst af alt, pas din rense af rutine morgen OG aften. 1 gang om dagen er IKKE nok.

Der er kun 4 trin og det tager mig max 4 min. Til gengæld er det dælme en god tids’investering – alt føles bare bedre når man er glad og tilpas med sin hud.!

Step 1: Morgen og aften renser jeg mit ansigt med ‘Clean skin Face Wash’, herefter dupper jeg ansigtet tørt med et rent håndklæde (en god hygiejne er et must)

Step 2: Morgen og aften tager jeg ‘Smooth Skin Treatment’ på en vatrondel (ca str som en 1 krone) kører den over ansigtet som var det skintonic. Den eksfolierer meget mildt dagligt din hud, fjerner hudorme, bumser, talgknopper, pigmentforandringer samt fjerner trist hud. (Fantastisk produkt!)

Step 3: Kun morgen! Putter dagcremen på ved navn ‘Perfect Skin Day Protector’ under og over øjne samt i hele ansigtet og på halsen, den indeholder modsat Natcremen selvfølgelig UVA  og UVB solfilter.

Step 4: Kun aften! Samme rutine som Step 3, dog bare med Natcremen ‘Perfect Skin Moisturizer’

Jeg bruger KUN dette samlet sæt, da alle produkterne sammen gør det aller bedste for dig og din hud, det holder som sagt til hele 3 mdr, og er en fantastisk investering jeg aldrig vil leve uden! Giv sættet en chance, og du vil aldrig stoppe med det igen :-D Det kan jeg love dig med 99% sikkerhed.

Så er du klar med en gennemfugtet og frisk hud til lækker makeup og en lækker dag eller på hovedet i seng og lade huden ånde og hvile. Fordi du er skøn som du er og et smil er det bedste skønhedstrick der findes! Du kan se alt om Danish Skin Care her, samt kontakte dem for råd og vejledning her:

Håber dette indlæg var værdifuldt og brugbart for dig. Min hud har ihvertfald aldrig været pænere, får stort set aldrig bumser mere, alle urenheder er væk, og utrolig mange kommenterer hvor fin min hud er. Det føles skønt! Nyd dagen :)

Og tusind tak fra hjertet af Mads, for at være den ven du er, den positive person du er, og den hammer dygtige hudpleje udvikler som du er skabt til at være. Love it!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

4 COMMENTS

 • Kirstine

  Jeg bruger også selv Danish Scin Care – så godt! Fandt frem til virksomheden via din side og synes bestemt de fortjener opmærksomheden. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inez

  Jeg kan absolut anbefale produkter fra Pudderdåserne, fx AHA-serum og T-zone peeling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   jeg prøvede også pudderdåserne og de gav mig bare voldsomt mange bumser og uren hud. så dem vil jeg ikke prøve. men jeg vil prøve danishskincare. tak sofia!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Det vil du blive SÅ glad for! Selvtak søde du <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Home is where the heart is.