Gør du gode ting for dig?

Troede aldrig jeg skulle opleve denne følelse.

 Følelsen af at savne træning!

Jeg har ikke trænet i EN uge!

Om jeg savner det?

Mit almindelige tankemønster skynder sig at ville udbryde NEJ!

Men sandheden er JO!

Jeg var så uheldig at bøje mit ribben for ca en uge siden (og det er IKKE en aprilsnar haha) fordi jeg lavede en øvelse forkert, og igår havde jeg så ondt at jeg ifølge 1813 skulle komme ind og blive kigget på.

Den søde læge sagde at jeg havde bøjet ribbenet og det er utrolig smertefuldt men skal hele af sig selv. Jeg må gerne træne men bare ikke alt for voldsom styrketræning. Aldrig havde jeg troet jeg KUNNE tænke sådan men jeg var SÅ bange for at han ville sige at jeg ikke måtte træne, kun fordi jeg var bange for ikke at kunne fortsætte træningen med min træner Tahi – jeg elsker det og vil ikke undvære det!

Nu vil jeg forsigtigt bevæge mig op i Fitness dk og lave en times cardio og se hvordan det går.

Imorgen skal jeg endelig træne med Tahi igen som selvfølgelig tilpasser træningen i forhold til hvordan min krop har det lige nu.

Note til jer: Husk altid at spørge jer til råds hvis i er i tvivl om en øvelse :)

Note til mig:

Idiot haha! :D

Man skal altid huske hvad man får besked på, for det handler ikke om at lave øvelsen tungt, men om at lave den rigtigt! For selv EN forkert bevægelse kan tydeligvis gøre skade selvom man føler sig lidt hardcore ;)

Kan i have en dejlig aften.

Knus.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Gør du gode ting for dig?