Veninde'aften..

Se og Hør Interview..

At vende sit liv som faktisk var ved at ende – som ikke gav nogen mening og som var en kamp uden lige, til pludselig at gøre en forskel for andre, at være den der gør at de måske lige løber den meter længere, at de måske lige spiser en mars bar mindre, eller at de faktisk finder ud af at de er perfekte som de er.

At de smiler til sig selv i spejlet om morgenen, eller at de tror på at de kan hvad de vil – det er ALT jeg vil med det jeg gør.

Jeg er selv overrasket over at jeg står på mine ben Idag, og tro mig der er meget mere at fortælle – ting som jeg gemmer til mine foredrag og min bog, MEN jeg er lykkelig hvis jeg bare kan gøre en forskel for én person.

Og jeg takker for alt jeres støtte.

Se&Hør bladet lavede simpelthen sådan et godt interview med mig for 7 mdr siden ca. Er så taknemmelig for at fortælle min historie.

Jeg vil være den der med kærlighed hjælper dig med at opnå dine drømme.

Og huske dig på at dine drømme helt sikkert er vigtigere end dine undskyldninger.

Life isn’t about finding yourself, it’s about creating yourself.

Pga mine følgere har jeg fundet ud af hvad jeg vil med resten af mit liv.

Hav en dejlig dag :-*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Veninde'aften..