Sommermad! 

Veninde’aften..

Kender du det med at være på diæt men at veninder kommer på besøg? Det kan hurtigt blive noget af en test hvis de (ligesom dig) har en lækker sød tand :o

Her er et alternativ som jeg håber du kan bruge.

For ikke så længe siden var jeg et par dage i England og give den FULD gas med donuts og jeg ved ikke hvad, det er jo ikke at spøge med alle de lækkerier de har derovre.

Efter jeg kom hjem skulle jeg så have mine veninder på besøg og havde taget et valg om at holde den helt sunde linje efter min noget afslappede Englands tur :D

Og det lykkedes!

Der var lige et øjeblik da vi var i fakta og handle til lækkerierne hvor jeg tænkte ‘aaaarh skulle man lige’ men så fik jeg vendt tankerne og fokuserede på hvor meget jeg gerne vil det her, fordelene og ulemperne ved at holde ‘fri’ igen.

Ofte bliver man jo ved og ved med at lave ‘undskyldninger’ for sig selv og ‘bare lige idag’ det der sker er så at målet bliver skudt længere og længere væk.

Så nixen bixen. – til aftensmad spiste jeg en grøn salat og 2 kogte æg samt pesto – til dessert mens de andre skovlede chips og slik ind haha spiste jeg vanilje skyr fra Thise med sød mango og en lækker nupo bar som kun indeholder 100 kcal pr bar – kostede 9 kr i fakta, med nødder og mørk chokolade OMG det var dælme en sund dessert succes :) Mums!

Mega hyggelig aften med mine herligheder (mener selvfølgelig min mad og ikke mine veninder) hahahaha ej nej nej de betyder alt, altså mine veninder ;)

Og de var både forstående og støttende – og vi hyggede mens vi lavede mad, jeg lavede min de lavede deres.

Det er nemlig så synd at så mange føler at det er slik, alkohol eller andet der skal være en del af fredag/lørdag aften – i sidste ende handler det hele om selskabet, de mennesker du er sammen med og dem der ønsker dig det bedste vil forstå dig, og støtte dig.

God søndag :)

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sommermad!