Hvad griner du af?

Hår’inspiration – Beach’look.

Til de skønne damer og langhårede fyre som følger mig får i Idag lidt Esmeralda, Beach’look inspiration. :D

Har Idag prøvet noget nyt, jeg har naturligt tykt hår, vasker det kun 2 gange om ugen så Idag trængte det til lidt tør shampoo som også giver fylde, der bruger jeg Oribé Dry Texture spray – se mere her, som min veninde og frisør Helen Lucca har anbefalet mig, elsker den. Et meget billigere alternativ kan være en tørshampoo som samtidigt giver lidt volumen fx denne her er virkelig også super god. Så er det lige bobbet op efterfølgende når man har brugt den spray. Anvisning står på produktet men sprayes i på lidt afstand, lad det tørre og så enten red i det, eller brug fingrene, jeg bruger bare fingrene til at “ugle” det lidt og få tørshampooen til at lægge sig.

Tidligere da mit hår ikke var så langt købte jeg de der tynde fletnings’pandebånd i min egen hårfarve som jeg tog på sidste sommer kan jeg huske, Idag slog det mig at mit hår jo er blevet så voldsomt langt det sidste år at jeg kunne lave en selv! Har bare flettet en fletning i den ene side og snoet den over i den anden side, ikke bagom, men forom – sat fast med et par hårnåle, så er der da sommer og sol over frisuren også. Elsker det!

Har sprayet lidt parfumefri hårspray fra matas over til slut.

Håber i kunne bruge det og rigtig god dag :)

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hvad griner du af?