Broccoli'salat.

Min første Detox’udrensning med Vitaviva.

10953866_725600737547584_7698985180504423800_nHej kære venner.
Som nogle af jer allerede ved var jeg i december mdr på en VitaViva 15 Day cleanse detox udrensning hvilket jeg var SÅÅÅÅ sindssygt glad for!
Så nu skal i bare høre, har længe villet fortælle jer om oplevelsen, mange af jer spørger mig også dagligt om jeg kender noget detox/udrensning og svaret er YES det bedste – lige her, VitaViva er seriøst for vildt, jeg glæder mig allerede til næste gang.
Udover at det for mit vedkommende hjalp mig til at tabe 3 kg på 15 dage selvfølgelig i forbindelse med sund kost og motion er jeg bare vild med den følelse det også gav.
Man skal lige vide på forhånd at det kan være hårdt for maven, og det er ret normalt at have ‘GANG’ i maven i sådan ca 15 dage da kroppen er i fuld udrensning, men jeg synes KUN det var på den gode måde
Det er anbefalet at du undgår alkohol, raffineret sukker, gluten, mælkeprodukter, og forarbejdet fødevarer under de 15 dage da tarmene bliver sat på hårdt arbejde.
Du tager 2 kapsler med en masse vand hver aften og efter 12-24 timer vil du kunne mærke en virkning, med andre ord = Du skal på toilettet.
15 day cleanse er godt både for udrensning i forbindelse med vægttab men også bare for DIN sundhed.
Den udrenser tarmene for affaldsstoffer, og kan modvirke en masse problemer som oppustethed, træthed, forstoppelse, hovedpine, manglende energi, uren hud mm.
Jeg var solgt fra første dag og faktisk da jeg nåede til dag 15 ville jeg ønske der var flere kapsler i bøtten haha. Kuren kan gentages flere gange, men der skal som minimum gå 6 uger imellem, så jeg er snart klar igen til min omgang weeeee!
Den er ganske naturlig og kun bestående af 100% naturlige urter og fibre som sennesblade og cascara sagrada.
Efter din 15 Day periode er det vigtigt at du supplerer op med ‘maintenance cleanse’ som opfølger og bidrager til en sund tarmflora og forhindrer affaldsstoffer i at ophobe sig i tarmen. Den er baseret på fibre, som blandt andet hørfrø, havreklid, black walnut pulver, og aloe vera.
Jeg lover jer for det var for vildt, kæmpe kæmpe thumbs up herfra, kan kun tale godt for Vitaviva, udover at smide 3 kg sammen med kost og motion kunne jeg mærke mere energi, bedre hud og mindre oppustethed i min krop.
En anden ting er så at det blev jul lige efter og jeg så tog 5 kg på af alt det julemad haha, DEN kombination vil jeg ikke anbefale. haha

Men fra hjertet af glæder jeg mig inderligt til min næste gang med 15 Day cleanse, og husk at det godt kan virke lidt hårdt for maven, men alt er individuelt og for mig var det på den gode måde, den der hedder ‘yes jeg kan mærke min krop arbejder og udskiller en masse skidt og møg’ måde.

I kan læse mere samt købe deres produkter lige her.

Og følge dem via Facebook og Instagram her.

Dette indlæg var omkring min omgang i December, lavet til min facebook side i Januar og jeg er nu klar til at starte på en ny. Fra i dag af er jeg i gang.

Weeeeeeeee :D

*Sponsoreret indlæg, læs mere herom*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Broccoli'salat.