Aften'snack og optur.

Dagens outfit og huller i bukserne!

 Godmorgen kære venner.

Der er utrolig mange af jer der spørger til mit tøj, jeg må være ærlig og sige jeg ikke selv synes jeg har den fedeste tøjstil, men er det ikke altid sådan? :D

Hvis man har krøller ville man hellere have glat hår, hvis man har nyt tøj på ville man måske i virkeligheden hellere have haft det som ens veninde har på haha!

Nå men i forhold til at mange spørger mig ang mit tøj er jeg meget smigret over og derfor vil jeg begynde at lave nogle outfits på bloggen, så vi både kommer omkring, vægttab, kost, sundhed, selvudvikling, beauty, indretning OG tøj samt sko. Hvad siger i til det?

I sidste uge købte jeg disse skønne Nike Roshe Run samt min Nike snapback cap fra Streetammo. Jeg har fået et Crush på den mere Street agtige stil fremfor den fine og feminine jeg længe har haft. Et mix af de to er lige det look jeg nu vil gå efter :D 

Blusen er fra Magasin, 50,- fra mærket Vila, og mine bukser købte jeg i England Primark for ca 6 mdr siden. Mine veninder har altid huller i bukserne på den fede måde! Men jeg har dælme ikke skullet nyde noget af det, for tænk nu hvis nu mine halvfede ben bulede igennem haha! Ja selv sådan nogle små sprækker kan være grænseoverskridende! MEN her til morgen svingede jeg saksen så nu er der ingen vej tilbage. Jeg begiver mig ud med huller på knæene Idag fordi jeg synes det ser så fedt ud til andre! 

Mit ur er fra Pilgrim i Magasin (købt sidste år) og mit armbånd er fra Lova Designs (Smukkeste smykkelinje)

Håber i kunne lide inspirationen og hav en super dejlig dag.

Kys 

4 COMMENTS

  • Jeannette

    Du ser hammer godt ud – fed stil ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Bak Rosendal

    Ej har først set dette indlæg nu, haha grinte meget med de huller der i bukserne! For jeg har selv en del med huller og er vild med det men i mit ene par så buler det ud af hullet med et fedt knæ

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Aften'snack og optur.