Sådan plejer jeg min hud på kroppen dagligt.

Tømte køleskabet og fik øjnene op for SELLERI.

 Til aftensmad Idag havde jeg simpelthen ikke flere grøntsager!

Jeg plejer altid enten at have nogen i køleskabet eller fryseren men Idag var der ingenting! Var kommet sent hjem og orkede ærlig talt ikke at gå ned og handle. Den kender vi vidst allesammen hehe.

Dog havde jeg et bundt selleri og et par gulerødder. Meeeen selleri bruger jeg generelt kun i juice, har haft et indtryk af at jeg ikke kunne lide dem i maden… Tror det er fordi jeg ikke kunne fordrage det som barn, så har jeg ikke på et eneste tidspunkt overvejet at spise det, kun at drikke det i min elskede juice :D

Nå men jeg fik til denne utrolig vellykkede ret stegt 130 g kyllingefilet som jeg skar ud med 1/2 avocado. Hertil stegte jeg 100 g selleri og 100 g gulerødder som jeg kom karry, salt, peber, timian, og frisk basilikum over samt en sjat citron balsamico. Haps!

imageNu står den på hygge med serier og lys i vinduet til ære for 4 maj, nemlig Danmarks befrielse.

Hav en rigtig dejlig aften derude :-*

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Jeg er fuldstændig ligesom dig, når det kommer til selleri. Synes simpelthen at smagen kan være så forfærdelig grim. Og så overrasker den alligevel bare positivt en gang i mellem. Her bliver aftenen også nydt med tændte lys i vinduet <3 Rigtig god aften!

    http://cillesunivers.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sådan plejer jeg min hud på kroppen dagligt.