Diæt, kedeligt?

Nu har jeg aldrig…


Dagens træning er hermed overstået, men ikke bare overstået… Den er VELoverstået!

Jeg bliver så stolt hver gang jeg kommer afsted uanset om det er til træning med min træner Tahi eller om det er alene.

Kender i det når man godt kunne bruge tiden på andre ting end træning?

Det gør jeg, synes det til tider kan være sindssygt svært at komme afsted, især fordi motivationen ikke altid er i top.

Og så er man selvfølgelig altid klar med tusind undskyldninger.

Det jeg dog bund ærligt aldrig har prøvet før er at efter Tahi kom ind i billedet har min træning aldrig været mere stabil. Jeg står der klar parat hver gang vi træner og det gør vi 2 gange ugentligt.

Selvom jeg før er faldet i og har haft et mega spiseflip dagen før, og har vågnet og bare følt mig som en hval der var strandet hehe – hvilket ikke er en rar følelse.

Så har jeg alligevel formået at komme afsted og fået trænet med Tahi, og endda fortalt ham hvad der var sket.

Sådan har jeg aldrig gjort før, så har jeg ihvertfald ventet 3 dage med at træne. Men som jeg plejer at sige, får du et flip så er det bare op igen, lær af det og så videre. Sket er sket. Det nytter ikke at dvæle i det.

Det siger altså lidt om hvad ens træner giver en, og Tahi han er bare simpelthen ikke mindre end fantastisk!

Kan ikke andet end at klappe i mine små hænder af tilfredshed, og det skal alle vide :D Jeg er mega fan.

Idag var træningen vanvittig hård, men stadig på den fede måde – og var selv ret stolt efter for jeg gav mig 110% Idag!

Jeg sagde undervejs til Tahi at Idag tror jeg godt jeg ville kunne kaste op af træning fordi det var så hårdt men igen på den fede måde, har aldrig haft den følelse før, men det skete heldigvis ikke – og skulle det ske dør man jo heldigvis ikke af det. :D

Er helt afslappet nu, og sluttede træningen af med en tur i sauna.

Skønt!

Og selvom Tahi er min træner skal han jo ikke tro han ikke skal lave noget! ;) Thi hi.

Gid jeg kunne stå på hænder! Det må jeg øve mig på :D

Som i ved skal jeg for første gang deltage i Nordic race i næste måned, så går lige og varmer op med min hættetrøje og føler mig lidt BADASS haha! Mens jeg er ved at tisse i bukserne af skræk! Men jeg gør det! Og jeg gennemfører!

I kan følge den dygtige Tahi Wilson her for en masse trænings inspiration.

Kys til jer :-*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Diæt, kedeligt?