MIN INTERVAL TRÆNING!

Dessert på den sunde måde.

Min hjerne kører altid på højtryk når det kommer til at udrette nye kreative mirakler :)Denne pande(kage) dessert kan bruges som aften snack men faktisk også som morgenmad, der ville jeg personligt så bare blande lidt havregryn i også for at få noget super god energi på motoren.

Nu skal i høre:

Jeg blandede 1 most banan med 50 g skyr, 1 æggehvide, 1 tsk sukrin og rørte rundt vupti.

Så hældte jeg ‘dejen’ ud på et stykke bagepapir på en ja flad bradepande og bummelum så blev den da lige bagt i ovnen, varmluft, 200 g i ca 15 min mens jeg så også liiige ristede 10 mandler på en tør pande sammen med 1 tsk sukrin og lidt kanel.

SÅ skal jeg da lige love for der var SUNDE LÆKRE brændte mandler oven i hatten.

Bagepapiret ud ad ovnen, og med en paletkniv i ryggen (på) kagen er det lige til at tage banditten forsigtigt af og så toppedes der med de sidste 50 g skyr, brændte mandler, lidt kanel og hindbær crumble.

HVAD siger i så?

Alt i alt – 220 kcal.

Tak for jer og rigtig god aften.

Kys

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN INTERVAL TRÆNING!