HYPNOSE - 3. og 4. gang. Kunne ikke åbne øjnene ! 

God karma – Mød Sandra! Hun gav mig den bedste oplevelse igår!

11232893_764263547020930_4228916774087911625_n

Jeg har faktisk altid haft en fordom eller to omkring stram op hold generelt.

Har altid tænkt sådan lidt at det ikke er så hårdt igen, og det mest henvendte sig til fitte tøser der ville have tynde lår og stramme baller haha :D

Men men men.. Det skal vise sig at jeg tog fejl… Grueligt fejl… Og det er jeg den første til at indrømme.

For 1 år siden var jeg i Arhus og besøge mine skønne venner. Der var intet hold i fitness dk i busgaden af dem jeg plejede at tage som blandt andet er cxworx, quick core og spinning på det tidspunkt, meeeen stram op var der ;)

Så jeg tænkte hvad pokker – lad mig prøve..

Jeg var øm i 3 dage efter og det var sindssygt hårdt, derefter trak jeg alle mine ord tilbage og vidste at jeg ikke havde prøvet det for første/sidste gang!

I et år har jeg så faktisk ikke været på sådan et hold, meeeeeen igår morges besluttede jeg mig for at prøve det i fitness dk fisketorvet. Med en instruktør ved navn Sandra.

Mange instruktører har jeg mødt gennem tiden, og jeg kan mærke med det samme om det er hot or not for mig og min sjæl :D

Jeg kommer ind igår på fisketorvet og får SERIØST den varmeste modtagelse af hende der står i receptionen.

Hun spørger om jeg har været her før, og jeg forklarer at jeg aldrig har trænet hold der og at det nok er 6 mdr siden jeg var der. Smilende (STADIG) forklarer hun mig hvor omklædningen er og da jeg siger jeg skal til stram op med Sandra siger hun FEEEEEDT det er MIG :D

YES kunne jeg bare tænke og hoppe op og ned i mit lalleglade hovede når jeg møder seriøst skønne mennesker.

Hun sagde at hun idag ville lave en lidt anerledes træning end hun plejer til stram op, og jeg sagde “Spændende for jeg kan godt være lidt kritisk med sådan noget en gang imellem MEN nu er jeg allerede købt og solgt til dig” Haha vi svingede bare!

Jeg går ind på holdet hvor alle står ret stille og kigger som man nu altid gør inden instruktøren kommer ;)

Sandra kommer ind smilende og varm og jeg er bare helt betaget fordi jeg bare kan mærke hvor SØD hun er! Ih hvor jeg vidste jeg blev nødt til at fortælle hende det efter ! Hehe jeg tror næsten det er en god karma sygdom jeg har ;)

Nå men… Sandra havde set at 8 mennesker var booket på holdet, og havde for at gøre det lidt anderledes arrangeret en masse poster fordi vi skulle lave cirkeltræning (FEDT) men pludelig er der så dobbelt op på holdet og fremfor at miste fokus får hun lyn hurtigt med lidt hjælp fra søde medlemmer arrangeret den perfekte workout station, som vi så 2 og 2 kører igennem. Efter hver runde skulle vi alle ind i midten 1 min og lave noget på stepbænken og få pulsen op og så ud og videre til næste post. En lang fed runde, som gik bomstærkt og var mega sjovt! Der var alt lige fra balle/ben træning med elastik, bent over row med vægstang, squats, mormorarme også kaldet ENGLEVINGER som Sandra sagde haha men det gik de andre ikke lige med på så vi fortsatte med at kalde det mormorarme. (ELLERS GODT FORSØGT søde Sandra) :D hehe.

Jeg var på et hold hvor vi som de eneste var 3 piger, alle andre var 2 og 2. Men vi var et ulige antal, og de 2 andre piger var super søde og jeg følte mig bare så tryg inde på det hold.

Til sidst da timen allerede var gået afsluttede vi med en tabata hvor vi lavede 30 sek burpees eller squats, og så 30 sek pause, herefter 30 sek mountain climbers hvis man kunne. Til hver øvelse var der “andre alternativer” da man skal gøre det man kan og det man har det bedst med som Sandra sagde.

Hun præsenterede sig hele TO gange! Har mødt mange instruktører som slet ikke sætter folk ind i hvem de er, og som man ikke kan mærke undervejs i træningen, og selvom man er under tidspres og skal holde tiden, er det simpelthen så vigtigt for mange ved jeg at man lige føler sig tryg ved instruktøren, da det kan være super grænseoverskridende at gå i fitness, eller gå på hold – vi alle har jo noget forskelligt med i bagagen.

Da de 2 piger og jeg var igang med runderne kom Sandra over flere gange og roste os, på et tidspunkt blev jeg så glad da hun kom over og sagde “I 3 i skal presse jer til det yderste for i har VIRKELIG en god teknik i øvelserne” Jeg strålede og tænkte bare YES TAK SANDRA for lige at booste mig, og så takkede jeg min søde træner Tahi Wilson i tankerne :D Han ville være stolt af mig, det fortæller jeg ham imorgen når vi skal træne :D

Da vi alle var HELT udkørte og jeg lå på gulvet badet i mit eget sved og snot tror jeg næsten hahahaha, lavede jeg den sidste runde af mountain climbers og Sandra løb over, ned på gulvet ved siden af mig og udbrød “Kom så Sofia, giv dit sidste” ! Altså må jeg lige have lov at sige GOOOOOD KARMA! Sandrapigen er for vild! Jeg er fan!

Hun sagde at hun ikke ville komme så meget til at stå oppe foran men at hun er meget rundt hos folk og motivere og tjekke at de har teknikken i orden, og at det på INGEN måde er kritik MEN at det er for at sørge for at vi får MEST muligt ud af vores træning.

AMEN Sandra!!!

Da vi var færdige blev jeg simpelthen nødt til at vente til alle var gået og gik så hen og sagde “Sandra der er noget jeg lige må sige, for det FØRSTE, wow – tak for idag det var SÅ fedt! For det andet har jeg vejet 120 og tabt mig over 50 kg, jeg er blogger og har en MASSE skønne følgere på de sociale medier. Jeg NYDER at fortælle når jeg møder mennesker jeg bare bliver nødt til at fortælle folk om, og jeg kan slet ikke få armene ned over din energi og personlighed, må jeg gerne få Frederik ude i receptionen til at tage et billede af os og fortælle mine følgere om dig?”

HAHA typisk mig at gøre sådan noget, men hey når folk gør det godt skal de satme vide det.

Det sidste jeg går ind for er noget for noget, er man fantastisk skal det bare ud og sådan er det! :D

Sandra stod med tårer i øjnene og blev fuldstændig rørt og mundlam og takkede så inderligt – hihi det var alt for sødt med hendes reaktion og jeg kunne kun sige til hendes mange takke at det var virkelig det mindste!

Så venner SANDRA SUNNASSEE brænder for det hun gør, man føler sig så tryg og velkommen, og hold nu op hvor det afspejler sig i hendes undervisning og person.

Dagens helt i skysovs – hun underviser i fitness dk fisketorvet i stram op hver tirsdag kl 9.30 og udover det et par gange om ugen i det nye lækre fitness dk amager strand i TRX (mega fed helkrops træning)

SÅ tak Sandra for dig, og vi ses helt sikkert igen MEGET snart :D

God karma hele vejen rundt ♥

 

 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • Christina

    Yay min søde og skønne kollega Sandra!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Sandra er en lokal pige fra hvor jeg bor og godt kendt i vores familie! Hun er et af de mest smilende og sødeste piger! Altid imødekommende m en krammer!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HYPNOSE - 3. og 4. gang. Kunne ikke åbne øjnene !