Jeg har brug for jeres hjælp!

Jeg elsker dig Caitlyn! Hvad synes i?

    

Hold nu FAST hvor jeg elsker når folk gør lige præcis hvad der gør DEM glade!

Jeg så dette billeder igår af den nyudklækkede SMUKKE Caitlyn Jenner, bedre kendt som Bruce Jenner der har skiftet køn og identitet.

Endnu bedre kendt som Kim Kardashians stedfar.

Jeg er SÅ vild med at uanset hvor stort ramaskrig det må have givet, har han fandme gjort det OG man kan se at SÅ mange kendte på de sociale medier bakker ham op, det er altså virkelig en SMUK ting!

Til alle haterne skal de bare stoppe sig selv ærlig talt! Det siger tusind gange mere om dem der bliver provokeret af det end om dem der bare glæder sig på nu ‘hendes’ vegne.

Jeg er mega fan!

Hvad synes i?

Stort tillykke Caitlyn! #fuldopbakningherfra #dowhatmakesyouhappy

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

11 COMMENTS

  • Bjørn

    Den nedenstående kommentar var jo så henvendt til “Adam”.
    Jeg havde egentlig trykket “Svar” nedenunder hans kommentar, så Jeg troede den blev indsat der, men det var jo så ikke tilfældet. Jeg beklager.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg synes du er fantastisk og din blog er fantastisk :) Du er en stor inspiration og motovationskilde. Jeg tror ikke der er nogle der er i tvivl om, hvor meget af dig selv og hvor meget tid du bruger på din blog. Kærlighed herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca williamson

    Det er MEGA fedt han har gjort det! Jeg er fan..

    F*** fejl, bare indholdet er godt ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Kære Sofie.. Vildt fedt at følge din blog!
    Adam, synes ikke du kan tillade dig at blande dig i hvordan man skriver/staver, som du nok allerede er klar over kan man følge/like Sofias blog og opslag, hvis det genere dig så voldsomt synes jeg bare du skal lade hver med at følge ✌️.. Selfølgelig bliver man (ifølge nogen) et stærkere menneske af haters, men så kan man spørge sig selv, er det virkelig det værd at ødelægge andres passion/arbejde/hobby/selvværd grundet en så basal ting som stavefejl???
    Hellere være glad og anerkendende, det ‘vokser’ alle af, bare på den slanke måde
    Knus Line.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Adam

    Det er en skam at du sletter kommentarer fra folk. Man burde tro at du af alle mennesker ville kunne klare noget kritik.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Sofie: ELSKER DIN BLOG, synes du er den sejeste kvinde!

    Adam: helt ærlig har du intet andet at kommentere på end Sofie’ grammatiske fejl
    Lad vær med at læse den hvis det gør så ondt som du skriver

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Adam

    Hej Sofia.

    Er glad for at det går godt med din side, men jeg har en bøn til dig: kan du ikke begynde at tjekke for stavefejl/grammatiske fejl inden du sender et nyt blog post ud?
    Det gør helt ondt at læse din blog nogen gange.
    Du skriver “i” med lille “i” selvom det skal være med stort “I”. Du skriver “igår” selvom det er “i går”, osv.
    Det er absolut ingen kritik af dig, men det ville gøre din blog meget bedre at læse, hvis du gad at putte lidt ekstra arbejde i den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Hov Adam. Skulle vi lige tjekke egne grammatiske fejl først inden du kritiserer andre…. Sætningen efter et kolon ( : ) skal grammatisk set altid starte med S T O R T bogstav. Den glemte du vist i din kritik af andres manglende korrekthed. Ups. Så skulle vi lade Sofie være og måske læse hendes fantastiske budskaber, som går klart igennem uanset I er stavet med lille eller stort i, og bare nyde hendes åbenhjertighed, gode humør og varme..,

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bjørn

      Nå, men lad Os da starte med den første sætning. Du skriver følgende: “Er glad for at det går godt med din side, men jeg har en bøn til dig: kan du ikke begynde at tjekke for stavefejl/grammatiske fejl inden du sender et nyt blog post ud?” For det første mangler Din sætning et “Jeg” i begyndelsen, idet at det er en ufuldstændig sætning der mangler et grundled. Derefter er der et “din”, “jeg”, “dig” og 2 gange “du”, der skulle have været begyndt med stort bogstav i forbindelse med, at det er personbenævnelser og disse skal skrives med stort begyndelsesbogstav, hvis det skal være grammatisk korrekt. Der mangler en bindestreg mellem ordene “blog” og “post”, da det er et sammensat navneord. Du mangler også at sætte et komma imellem ordene “fejl” og “inden”. Derudover skal man også, som det er nævnt i en af de andre kommentarer, begynde med stort bogstav efter et kolon.
      Tror bare Jeg stopper her, for hvis Jeg skal fortsætte igennem resten af Dit indlæg i samme stil, så får Jeg bare krampe i fingrene. Men Du må endelig sige til, hvis jeg skal fortsætte en anden dag.

      Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for jeres hjælp!