WORKOUT Wishes!!

Nyt lækkert design til bloggen // Er så taknemmelig!

11414688_597937993682521_269251816_n11430259_775499995897285_6330847235322385586_n11392997_776081535839131_3638481935118048165_nFor et par mdr siden var jeg til møde hos Bloggers Delight for første gang! Vi, 5 andre bloggere og jeg var blevet inviteret til et fokus gruppe møde hvor vi kunne få en masse råd og tips til det at blogge, samt fortælle hvad vi synes der kunne blive bedre osv. Jeg var meget ny i det at blogge på denne platform og havde kun haft min blog få uger, da jeg jo har blogget direkte fra Facebook siden de sidste 2 år, men jeg tog med da jeg altid gerne vil lære mere, og selvfølgelig også møde de skønne mennesker bag Bloggers Delight.! Til mødet var der en blogger jeg ret hurtigt blev rimelig fascineret af. Hun hedder Mathilde Boe og har bloggen Bymathildeboe som du kan finde her. Mathilde er den sejeste 14 årige jeg nogensinde har mødt! Hun er også selvlært fotograf, og så er hun satme en haj til det med blogdesign! Da jeg var 14 år, gik jeg vidst nok til spejder og havde travlt med at lege hop over bold nede i gården haha :D Jeg lagde mærke til at de spørgsmål Mathilde stillede omkring blogdesign, anede jeg bare ingenting om… Meget imponerende. I Mandags var jeg så heldig som mange af jer ved at gå fra PLUS blogger, til PREMIUM blogger – jeg er SÅ glad og taknemmelig, det er jo selvfølgelig fordi jeg har alle jer skønne mennesker som tager jer tid til at læse mine indlæg, som gør at jeg har fået denne mulighed, så det vil jeg igen gerne sige tusind tusind tak for. At gå fra den historie jeg har, til pludselig at have så mange varme mennesker der følger med i mit liv, og støtter mig i alt hvad jeg foretager mig. Det er så vildt, surrealistisk og stadig en omvæltning for mig som jeg prøver at forstå! Jeg kunne ikke være gladere og vil aldrig undvære jer! I er noget helt særligt for mig. Efter jeg blev PREMIUM blogger forleden skrev jeg lidt spontant til Mathilde fordi jeg simpelthen syntes at min blog var pæænt grim haha. Det var et forsøg på design jeg selv havde lavet men det er altså svært! Såååå nej jeg var ikke tilfreds, den trængte til en kærlig hånd. Jeg skrev til Mathilde og spurgte om hun kunne forestille sig at have lyst til at hjælpe mig sådan hurtigst muligt og vupti så havde vi en aftale dagen efter, hun blev så glad for at jeg skrev. Vi mødtes på Vivaldi og sad i 4 timer hvor hun med sin Mac, bare gik i krig skridt efter skridt med alle sine gode ideer, som hun også har fra sin egen blog, og hun var så glad for at måtte hjælpe mig. Hvor smukt er det lige? Vindere hjælper andre op som jeg har sagt så mange gange og jeg kunne oprigtigt mærke at Mathilde gik helhjertet ind i det, og hun ville jo nærmest ikke hjem fordi hun hyggede sig med det, jeg gav lækker mad som tak på yndlings cafeen Vivaldi og varm kakao, og sådan fik vi hurtigt timerne til at gå. Den er virkelig blevet fin, og jeg kan nu stå inde for den, det vildeste ved det hele, som stadig er svært for mig at forstå er at Mathilde er en 14 årig pige med SÅ meget potentiale allerede. “Jamen du skal da have et billede af dig selv med tekst og firkanter ude i sidebaren” Mathilde går igang med at tegne og skære skabeloner, (jeg sidder måbende og aner ikke hvad hun laver) haha og sådan gik det – I’m impressed! Og ikke mindst taknemmelig. Det viser bare at folk har hjertet på rette sted – og jeg vil gerne sige tusind tak Mathilde! Hun har også et professionelt kamera så i næste uge skal vi ud og tage nogle billeder til min blog af mig, i valby parken – både hyggeligt og lærerigt! Er det nye design ikke bare fint? Jeg er ihvertfald imponeret!

Elsker gode mennesker, og de hænger virkelig ikke på træerne! Husk at være den forandring du ønsker at se i verden.

Kys & kærlighed – Sofia.

3 COMMENTS

  • Det har været en kæmpe fornøjelse at hjælpe dig! og jeg havde det mega hyggeligt med at sidde og lave det, og være i dit selvskab! <3 Glæder mig til onsdag, hvor vi bare skal skyde nogle helt fantastiske billeder til din blog. Og lige lave de sidste små detaljer færdigt! <3 Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er blevet SÅ FIN! <3 :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WORKOUT Wishes!!