Red Lips! Favorit læbestift fra MAC!

Hvis jeg nu bare liige må slikke på din arm et øjeblik!

11403092_789344197846198_4557323727053629976_n

 

Body butter Shea/HER Body Butter Kokos/HER

Neeeeej for pokker altså! Hader når det her sker, mine body buttere er ALT for hurtigt tomme! Meeen okay jeg har måske også haft et “lille” “bitte” ! overforbrug her i sommervarmen for hold nu op hvor duften af shea og kokos bare er lige til at spise året rundt! Jeg har faktisk mens jeg havde kokos cremen på været ude for at en ville slikke på min arm hahaha. Men det er da lige før jeg også selv kunne finde på at gøre det :D Man har vel en sød tand eller ti! Jeg ELSKER disse to dufte, lige højt! De gør ens hud så blød og lækker, og mine veninder kommenterer altid når vi er sammen at de kan dufte hvilken jeg har på. Det altså rimelig lækkert, at dufte som en godte HELE dagen. MEN jeg kan se jeg skal have fyldt mit lager op hurtigst muligt. På ønskelisten er den med citron også! HAPS!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Red Lips! Favorit læbestift fra MAC!