Outfit of the day // Aarhus

Jaa jeg har taget på – Og hvad så!

IMG_7289Hej venner. Her på det sidste ved de af jer som følger mig tæt at jeg er meeeeeeega stresset! Som aldrig før! Jeg har valgt at smide alt hvad jeg har i hænderne og knokle løs på min kommende lancering, en drøm jeg har haft i halvandet år. Jeg er bange, meget bange. Men jeg har ikke noget at miste. Har dog ingen plan B men jeg er en survivor og det hele skal nok gå! Jeg har Så meget tiltro til det her, og en mega god mavefornemmelse! Jeg aner ikke hvordan det kommer til at gå, jeg sover ikke så godt for tiden, jeg spiser bestemt ikke godt for tiden, og træning er en by i Rusland for tiden haha. Nogle følgere har endda nævnt at det ligner jeg har taget på. Haha hmmm. How to handle that! Men i har ret. MEN jeg vælger at det er sådan lige nu, jeg har simpelthen ikke overskud til også at tænke på det. Jeg har lange lister som skal nå at være færdige, og jeg er helt afklaret med det. Jeg ved ikke hvad vægten siger pt, men jeg ved at jeg har taget lidt på – og ved i hvad. Det er ligegyldigt! Det er bestemt ikke noget jeg ikke har prøvet før. Jeg ved jeg hurtigt kan smide det igen, og ja det ER virkelig øv når ens bukser strammer og man kan se på sig selv at der er lidt rundere kinder end normalt, og at man føler sig oppustet – jeg kender tegnene når det begynder at gå opad fordi jeg jo har lidt så ekstremt meget af overspisning, at jeg kender faresignalerne. Forskellen er bare lige nu at det er okay, jeg er ikke helt rundt på gulvet over det, men mere afklaret – lige nu handler det mere om at jeg skal knokle og holde tungen lige i munden, godt nok synes i jeg altid virker så positiv men husk nu der er mange ting i stadig ikke ved. Og det er lige så meget en forsvarsmekanisme som jeg har bygget op efter alle de svigt jeg har været igennem. SÅ jeg kan mærke stress i min mave, jeg kan mærke at jeg skal være god ved mig selv lige nu, blandt andet derfor tager jeg til Aarhus igen den 4 lige efter lanceringen for at få lidt ro på og samle ny energi. Har i nogensinde set filmen “CLICK” med Adam Sandler? Hvor han bliver styret af en fjernbetjening, og kører på autopilot, hehe det er omtrengt sådan jeg har det lige nu – og jeg holder ud! Træning, overskud til at lave sund mad igen osv det skal nok komme det hele, men det bliver taget i etaper og jeg har prøvet det hele før. Lige nu er der vigtigere ting på spil. Jeg lover der nok skal komme gang i vægtopdateringer når tiden er til det, men når i ikke får dem er der altid en grund, og undervejs i mit vægttab har jeg dælme også fundet ud af at det ikke kun handler om hvad man vejer, det handler om at indse en masse mentalt, arbejde med sin spireforstyrrelse, det handler om at tage sundere valg og finde sundere alternativer. Og der er mit fokus allermest, også når jeg kommer tilbage på den sunde livsstil igen. I nat har jeg kastet op for fulde gardiner fordi min krop tænker “Hvaaaad har du gang i” :b Så der sker virkelig meget! Men jeg kan se målet og jeg prøver at nyde rejsen, ehm selvom det lige nu er en smule op ad bakke hehe. Kan ikke vente til at åbne den champagne den 1 August med Mads Timmermann (Min ven fra Danish skin care) som hjælper mig med alt dette – uden ham ville jeg ikke kunne have gjort det her som bliver lanceret og jeg er ham evigt taknemmelig. Han er virkelig guld værd! Og får fandme tanket op på sin karmakonto lige pt! Lørdag den 1 skal vi virkelig fejre at vi har knoklet for min drøm! Og det at jeg turde gøre det er viiirkelig stort! Har ladet frygten styre i halvandet år!

Så lige nu byder jeg de ekstra kilo velkommen, forskellen er at jeg nu ved lige præcis hvad jeg skal gøre for at tabe mig, og jeg ved hvorfor de er her og hilser på inden de smutter igen. Fordi jeg jagter min drøm! Rigtig god dag herfra og husk du meget gerne må signe up til mit nyhedsbrev så du som den første får besked når jeg lancerer. Du kan signe up lige her, det vil betyde meget.

God dag herfra :-*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

18 COMMENTS

 • Marianne

  Du er garanteret stadig lige fantastisk – rundere kinder og strammere bukser eller ej!
  Tak fordi du deler!
  Glæder mig til d. 1.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Amalie

  Hvor er det dejligt at se en tage det så fint og ikke se det som et nederlag! for der kommer stressede tider i ens liv så det kan ikke altid gå fremad, nogle gange går man lidt tilbage, men det er jo med til at gøre en stærkere ☺️
  Fedt indlæg!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle gange må man altså bare sortere lidt i livet.. Jeg er også under massivt pres for tiden, og har også taget på, men sådan er det altså bare. Jeg kan ikke klare hele verden på en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg har fulgt din blog (i stilhed) en del tid nu. Jeg lider selv af overspisning, så jeg har nydt at følge dig – specielt fordi du har det hele med. Op- og nedture. Det gør det hele mere nuanceret, og det gør det lettere at identificere sig med.
  Den sidste tid har jeg bemærket, at du virker mere glad end jeg længe har set. Dine videoer, byture, venner og Aarhus. Det må da være det vigtigste! At være glad. At stråle af glæde.
  Tak for din blog og ærlighed. Og tak for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   T A K for dig! virkelig! og du har helt ret! Helt og aldeles! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebrina

  Ihhhhhh er spændt på at høre hvad det er du skal lancere…et lille hint maybe??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Haha desværre intet hint, men glæder mig SÅ meget til at fortælle jer det den 1 august :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  LIGE præcis at erkende, indse og acceptere er noget af det sværeste, og det at gøre det- er det største tegn på styrke! Dette oplæg viser så meget hvor langt du er kommet, efter min mening! Tillykke – det er SÅ stærkt!!! du har så meget ret, sundhed handler ikke kun om kost og motion, men mindst lige så meget om balance og velvære!
  Mange positive tanker din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Birkemose

  Ved du hvad Sofia? Det kan godt være du har taget et par kilo på – so what ! Til gengæld har du aldrig haft SÅ meget lykkeglimt i dine øjne og man kan bare se på dig, at det du beskæftiger dig med lige nu (FORTÆL DET SNART !!! :-D) , er noget du brænder 110 % for ! You GO Girl ! Lykkepust din vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan! Alle har perioder med stress og udfordringer i arbejdslivet og der er det helt naturligt at sundhed bliver sekundært. Det vigtige er at du passer godt på dig selv og ved hvordan du hurtigt kommer tilbage i de sunde vaner igen. Et par uger med lidt mere usund mad og et par kilo ekstra gør ingen forskel i det lange løb. Du er røv sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Årh hvor er du skøn Anna, tusind tak for dine ord, de varmer. Du er selv mega sej! Stort knus og kram herfra :-* <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du stadig møglækker og pøj pøj m det hel ❤

  Du stadig møglækker og pøj pøj med det hele ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  There’s no reason to have a plan B because it distracts from plan A ;)
  Go Sofia, Goooo! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Outfit of the day // Aarhus