Godmorgen // Græsk yoghurt med jordbær, granola og mynte.

Der er ingen tvivl // Bedste pizza i Aarhus (Risskov) jeg nogensinde har smagt!

11249769_797892466991371_7414437261655156618_n

Okaaaay  som i ved er jeg ikke typen der vil pudse min glorie og sige at jeg aldrig spiser fastfood, for jeg elsker det! Jeg vil heller ikke leve et liv hvor der ikke er plads til det! Næææh nej du.! Jeg er også kun et menneske, der har en STOR svaghed for sådanne lækkerier! Det er vidst ingen hemmelighed at jeg elsker P I Z Z A ! Gør vi ikke alle det. Ellers elsker jeg det ihvertfald for alle haha! Og der sker sørme ingenting ved at spise en god pizza i ny og næ, så længe det ikke er hver dag som jeg gjorde dengang jeg vejede 120 kg. Jeg ved når jeg smager en pizza der ikke er som de andre. Og da jeg var i Aarhus fik jeg viiiirkelig en jeg ikke kan glemme! En ting er sikkert, jeg skal have en pizza derfra HVER gang jeg er i Aarhus fremover. Du får så god service, de er søde, imødekommende OG mega gode til at lave pizzaer, what’s not to love! Kunne jeg gifte mig med deres pizzaer havde jeg gjort det haha! Stedet er ingen ringere end —-> Liberta pizzeria & ristorante i kan læse om dem her. De befinder sig i Risskov, og min søøøøde ven Shah hentede pizzaer derfra til mig hele 2 gange og løb hjem med dem fordi jeg var sulten haha! (Love it!)

Jeg fik en med kylling, tomat, ost, ananas og karrydressing over, (Det vaaar eeeeeeehm VIDUNDERLIGT!)

Derudover smagte jeg Shah’s pizza som var med tomat, ost, pastapenne, kylling og karrydressing… wooooow! Det er pizza med kærlighed! Så skal du forkæle dig selv en dag med en rigtig god lækker saftig pizza, så ved du where to go ! :D H A P S Liberta hold jeres pizzaer varme og lækre til jeg kommer om 2 uger :D

OG de har sørme også FITNESS PIZZAER ! Yeeeeah! Jeg snupper sådan en, bare lige med ekstra O S T ;)

God dag alle sammen :)

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Godmorgen // Græsk yoghurt med jordbær, granola og mynte.