Aftensmad // Proteinbombe

Aftensnacks og aftentanker / Jeg hører ikke til her…

11059898_798401293607155_2190646216569177439_nHmm where to start…Jeg spiser min yndlings chokolade fra fakta og iskold vandmelon.. Haps haps :D  Jeg ligger lige og tænker tusind tanker. Faktisk tænker jeg altid for meget men lige pt ekstra meget. Hold nu op hvor er der mange folk der pisser mig af for tiden, folk som har sig selv nærmest. Og det er så fint, man SKAL have sig selv nærmest for hvis ikke du passer på dig hvem gør så! Men jeg kan mærke noget mens jeg føler jeg sidder midt i en orkan.. Stormens øje… Siden jeg kom hjem fra Aarhus for en lille uge siden er der 5 mennesker der har sagt til mig “Sofia, seriøst du stråler når du er i Aarhus” “Du virker så livsglad derovre” Og det jeg mærker HVER gang når jeg kommer hjem til Kbh er en følelse af ikke at høre til! Jeg har ikke familie at læne mig op af som i ved, og jeg føler egentlig ret meget at folk har mere end rigeligt i sig selv her. Når jeg er i Kbh føler jeg mig… Ensom.. Når jeg er i Aarhus føler jeg mig… Mere værdsat.. Mere elsket… Jeg får en energi af byen som jeg ikke får i Kbh. Måske fordi hele min historie på godt og ondt har fundet sted i København. Jeg har bare altid set mig selv som typen der skulle bo her, men hvis ikke det gør noget godt for mig hvorfor så blive. Ihvertfald ikke fuldtid.. Så jeg har besluttet at HVIS denne her lancering 1 august går som jeg krydser ALT for at den gør, da jeg ingen plan b har så finder jeg mig en lejlighed i Aarhus som jeg deler med en af mine venner derovre, om det bare er et år eller andet – jeg vil stadig pendle frem og tilbage og have min lejlighed i Kbh hvor jeg så også har udlejet et værelse for hvis der er noget jeg har lært er det at passe på med hvad du giver slip på.. Og jeg vil nyde at have mulighed for at være 2 steder da det på den ene side er vildt skræmmende at skulle flytte 100% og på den anden side har jeg stadig nogen i københavn som jeg har brug for at se ofte. Men lige nu er jeg ikke glad her.. Det er jeg ikke… Bum bum.. Fortsættelse følger… Jeg mærker efter… Sov godt :-*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

 • Betina

  Det vigtigste er at du følger dit hjerte, dine fornemmelser Sofia ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære Sofia. Jeg har fulgt dig i over et år nu, og har længe tænkt, at jeg burde skrive en kommentar til dig, men jeg har aldrig fået det gjort – men dette opslag ramte mig altså lidt ekstra! Du skal vide, at jeg, ligesom alle dine andre følgere beundrer din rejse, og synes at det er fuldstændig fantastisk hvad du har opnået, og at du oven i købet efterfølgende inspirerer så mange mennesker (!!!) er utroligt! Skide godt gået, Sofia!
  Jeg er selv nordjyde, og pt bosat i smilets by, Århus hvor jeg studerer… Jeg er meget glad for Århus, om end Vendsyssel ofte kalder på mig jeg føler ofte hvad du beskriver om københavnere vs århusianere/jyder! Jeg kender utvivlsomt mange flere jyder END københavnere, men de jeg kender er jeg aldrig helt på bølgelængde med… Og de føler sikkert det samme med mig men mentaliteten ER altså anderledes! Bølgerne går, på en eller anden måde, højere hos københavnere ?
  Jeg håber ikke at du vil fortryde hvis du flytter til Århus.. Jeg er forelsket i byen, men man skal venne sig til bakkerne i forhold til flade København
  Du må aldrig lade folk træde på dig, søde sofia! Det er dem der er noget galt med! Du er så meget, for så mange mennesker.. Glem aldrig det!
  Kærlig hilsen Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Aftensmad // Proteinbombe