Birthday - Wishes // Det er snart min fødselsdag og den står på Stylepit.dk !

Så er det imorgen! Lancering af min drøm!

11782415_801234539990497_5169029833892146120_o

 

Foto, hår & Makeup by: Helen Lucca

Imorgen over middag lanceres min store DRØM. En drøm der gør at jeg med min historie og baggrund kan hjælpe så mange mennesker som overhovedet muligt, fremfor at sidde og være frustreret over at jeg ikke er en guru med 1000’vis af blækspruttearme der kan besøge alle privat og kramme dem samt råde og vejlede dem.

I hele 2 år har frygten og angsten afholdt mig fra at gøre dette reelt, men nu sker det – imorgen kan resten af mit liv forvandles, og forhåbentlig kun til det bedre, for jeg har absolut ingen plan b. Intet andet arbejde, ingen andre ting jeg drømmer om at arbejde med end dette. Det er nu, jeg tror så meget på det at jeg slet ikke tænker over hvis ikke det går. Selvfølgelig går man igennem et helt følelsesregister pr automatik, angst, frygt, glæde, skræk, ja hele balladen, men jeg ved jeg gør det her med kærlighed, med hjertet og jeg ved at i ved det – jeg er sikker på i vil elske det lige så højt som jeg!

I kan stadig nå at signe jer op så i som de første får besked når jeg lancerer imorgen, det må i meget gerne gøre her.

Jeg takker af hjertet til alle der følger mig, tænk at jeg for 2 år siden sad og skar i mig selv, tog stoffer og ville begå selvmord, og nu lancerer jeg min drøm! Jeg ved min mor vil være rigtig stolt af mig fra hendes smukke stjerne i himlen hvor hun kigger ned imorgen. TAK for alt mor, for at have givet mig styrke og kærlighed – Jeg savner dig hver dag, hvert sekund. Nu tager jeg skeen i min egen hånd og gør det jeg tror på! Og tak til ALLE som følger mig! Det hele er takket være jer og jeres støtte!

Sofia ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • Christina

    STORT TILLYKKE!!
    Har meldt mig ind i går og har lige netop lavet dadelkuglerne – OMG! Har aldrig lavet sådan nogle før – elsker dem og jeg er sikker på at ungerne og manden også vil tage armene op for dem her som alternativ til slikskabet, som i øvrigt er ryddet og de sunde alternativer er sat i stedet :)
    Ønsker dig al held og lykke med din nye klub – du om nogen fortjener den succes jeg ved du kommer til at få med dette!
    Mange knus og tak
    Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så kom dagen ENDELIG – stort tillykke smukke pige!!! Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke og håber at lanceringen kommer til at gå noget så fint. Jeg sidder hernede og er så frustreret over den pokkers tidsforskel, der gør at jeg ikke har mulighed for at følge så godt med, så jeg må holde lidt mere øje i morgen. Ind til da, hav en fantastisk dag og aften. NYD den. DU er stjernen <3 Knus og kram

    http://cillesunivers.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Birthday - Wishes // Det er snart min fødselsdag og den står på Stylepit.dk !