Simpel men lækker frokost i smilets by!

Aftenhygge på den “lette” måde <3

10999766_805077832939501_5331081140111854517_nAftenhygge er hvad du gør det til. Jeg er faktisk rimelig sikker på at sidder man og spiser slik og guf kan det føles super hyggeligt, eller det ved jeg! Men knap så hyggeligt i det forkerte selskab. Men sidder man i dejligt selskab eller gør noget lækkert ud af sundheden om aftenen fremfor at tage en gulerod direkte fra posen og gnaske men værner lidt om sine sunde snacks og anretter dem på et fad, eller dypper grøntsagsstænger i fromage fraise eller skyr rørt op med salt og peber samt fx dild, eller laver guacamole ud af avocado, citron, salt og peber ja så kan man altså virkelig nå langt på den sunde måde.

Aftenens sunde hygge tallerken består af vindruer, nøddemix fra netto, samt et udskåret æble og en kop te. Ooooog så er alt bare bedre i en Royal Copenhagen kop haha, det er faktisk lige præcis dette der er mit yndlingsstel, og nej det er desværre ikke mit hehe. Men det bliver det en dag :b

De sunde valg du tager, vil din krop takke dig for i længden – skridt efter skridt. Hellere spise for meget af noget din krop kan arbejde med!

Rigtig god aften herfra <3

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Simpel men lækker frokost i smilets by!