Aftenhygge på den "lette" måde <3

Motivation // Back in the game! Fitness dk here I come!

 

11193345_759158964198055_2325024229135100741_nPuh hvor vi alle kender det med at have motivationen i top og spise sundt det ene øjeblik, og det næste ligger man i sengen med snickers ud af munden og cola ud af ørene ;-)

Det kender jeg ihvertfald! Motivation er en sær snegl, den kommer og går som vinden blæser og solen skinner. Men det vigtigste er at du ikke giver op. Uanset hvad så lærer du noget hver gang du mister din motivation hvadenten det drejer sig om vægttab eller at du gerne vil være sund, være i form osv.. Bank ikke dig selv i hovedet, for det fører dig absolut ingen steder. Sæt hellere dine mål lavt så der er større chance for at du opnår en succesfølelse fremfor at sætte dem for højt. I kender garanteret det med at man sidder en dag og tænker “woooow så er det nu, træning HVER dag og diæt HVER dag” Dagen efter får man ikke gjort det man havde sat sig for og allerede der kan man slå sig selv i hovedet. Træning kan du sagtens få masser succes med og ikke mindst resultater uden at du SKAL gøre det hver dag, det ved jeg om nogen. Men ofte er det DIG der skal opsøge motivationen , faktisk 9 ud af 10 gange skal du selv opsøge den. Find ud af hvad der virker for dig. Og ikke hvad der virker for din nabo. Jeg elsker elsker elsker fitness dk, som i allerede ved. Jeg har været medlem i ca 5 år må det efterhånden være og jeg tænker aldrig på at skifte. Nu har jeg så taget endnu et skridt, et skridt der for mig er sindssygt motiverende! Jeg er blevet PREMIUM medlem. Som PREMIUM medlem har jeg endnu flere muligheder i fitness dk, som jeg ellers ikke har haft, og noget jeg viiiirkelig har manglet under min træning er en træningsmakker. Men det har ikke lige været så nemt hvis ham/hende jeg har villet træne med så ikke har været medlem, men hey nu kan jeg altid tage en gratis ven med, og jeg har netop planlagt en træning her i Aarhus med min gode ven Shah hvor han skal med mig, og vi tæsker hinanden godt og grundigt :D Det er så fedt! Udover at du altid kan tage din ven/veninde/mor/mormor med, så kan man hver mdr få en gratis fedt % måling, (Her kan du bl.a holde øje med din fedt%, din bodyage, muskelmasse, samt BMI.) Det er super motiverende da du på den måde altid kan holde øje med din udvikling, det er ihvertfald noget som motiverer mig godt og grundigt! Jeg elsker at se når jeg udvikler mig, også selvom det kun er en lille smule – men husk at alt gælder, alle skridt tæller og at lidt altid er 100% bedre end ingenting. Mange af holdene i fitness dk er vanvittig populære – og det er så også sådan at jeg fremover kan lave en VIP booking dvs jeg kan booke mig ind på hold hele 4 uger i forvejen! Så jeg er sikker på at få plads! Og så har jeg nu også adgang til squash, det har jeg set så mange opdatere omkring når de spiller, og det er altså noget jeg vil få prøvet snart! Det ser så sjovt ud og motion handler for mig virkelig også om at have det sjovt! Derudover har jeg længe villet prøve deres “Open air hold” hvor de bl.a har fdk cross mm. Her kan jeg nu også deltage gratis da det er inkluderet i mit PREMIUM medlemsskab.

Det er virkelig noget jeg varmt vil anbefale, her får du faktisk det hele i et. Du kan blive målt hver mdr og det virker på mig! Jeg får strimlen med hjem og ligger den i en mappe så jeg altid kan gå tilbage og se min udvikling eller hvis jeg er i en dårlig periode. Du kan altid tage din makker med til træning, og/eller deltage på alle de hold du vil. En træningsmakker er virkelig en god ide, bare sørg for at vælge en som er stabil, og så aftal nogle faste dage hvor hun/han kan komme med dig og i kan motivere hinanden. Sådan bliver jeg ihvertfald motiveret til tops! fitness dk  har også en facebook side jeg vil anbefale dig at følge for motivation, tilbud, kampagner samt konkurrencer – Jeg lover at opdatere omkring hvordan min træning med PREMIUM medlemsskabet går! Jeg har selv været inde i en lang travl periode som har gjort at jeg har forsømt træning og kost, og nu er det BACK IN BUSINESS, men vigtigst af alt, jeg har lært noget af det, for hver gang du falder i eller mister motivationen så tag med i bagagen hvad du kan gøre for at komme dig selv i forkøbet, find ud af hvad det er der sker når du mister motivationen eller ikke får trænet, om det er fordi dine mål er for store, eller er de for lave ? Hook op med en makker og prøv deres hold og faciliteter af. Slut af efter træning med en god tur i dampbadet og spaen og hyg jer, giv dine ømme muskler kærlighed i saunaen og husk at dine drømme er vigtigere end dine undskyldninger.

Min motivation er i top, og jeg glæder mig til at se jer forhåbentlig i fitness dk – Så tager vi sørme lige en sjippetur eller andet sammen :D

Fortæl mig gerne hvad der motiverer dig? 

I kan læse alt om deres PREMIUM medlemsskab her og selve fitness dk her.

Tak fordi du læste med og nyd dagen :*

11127771_770174143090243_4721222825004476404_n

 

 

 

Sponsoreret, læs evt mere herom.
Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Aftenhygge på den "lette" måde <3