Når kaffen bare smager bedre!

Trækker du stikket ud ????

11924193_817178505062767_5064755902223477790_nSom jeg har sagt så mange gange, er vi de eneste der virkelig oprigtigt kan passe på os selv. Vi kan mærke vores kroppe, vores tanker og vores følelser.

I en travl hverdag hvad enten du har børn eller ej kan mange af os virkelig have det med at glemme os selv og vores “breaks” – Så hvad er et break for dig? Er det en lang gåtur med hunden? At læse en bog? At læse godnathistorie for dine børn? At tage i spa? Der er SÅ mange muligheder og SÅ mange forskellige måder hvor på vi individuelt slapper af og “oplader” os selv.

For mit vedkommende er en af tingene at være ude i det fri. Faktisk allerhelst ved vandet. Om det er strand, hav, eller en sø er underordnet men jeg har altid haft noget med vand – Det er som meditation for mig, et sted hvor alle mine tanker bliver sluppet løs, og så elsker jeg hvis det blæser lidt samtidigt så man kan mærke vinden i håret og kigge på træernes blade osv. Noget jeg virkelig har arbejdet på i mange år er det med at blive bedre til at være til stede i nuet, ligge mærke til de små ting omkring dig som fx duften af bladene, vinden, vandets lyd osv.

Jeg sad igår en times tid ved åen i aarhus, ikke der hvor alle cafeerne er men længere nede hvor der næsten ingen mennesker er, havde taget kaffe og rugbrødsmad med kyllingepålæg, pesto og agurk med. Fik løsnet op for alle mine tanker da det hele lidt kører rundt i mit hovede for tiden og det var SÅ rart. Et virkelig godt break, og jeg vil til hver en tid anbefale DIG at priotere DIN tid, om det bare er 5 min om dagen, lidt er altid 100% bedre end ingenting. Og ingen kan gøre det for dig.

Rigtig god dag herfra ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Når kaffen bare smager bedre!