Hvad har du gjort for dig selv idag?

Grib dagen + Outfit Of My Day <3

10540920_817397718374179_5608819477832202473_nEnhver god dag starter med det rette mindset, så idag vågnede jeg og besluttede at tage herredømmet over min dag, og derfor har jeg bestemt at min dag idag bliver HELT fantastisk, BUM.

Det seneste halve år er jeg blevet mere og mere vild med S T R E E T stilen, som stadig er feminin med med et mere sporty look, så jeg har selvfølgelig også købt mere og mere tøj derefter ;)

Her får i lidt inspiration til looket Sweeties ♥

– Hvide Adidas Sko – Havanna Shoes  (De kostede kun 400,- omg)

– Bukser – H&M – De er faktisk fra herreafdelingen haha men jeg elsker dem og så er de ikke så lavtaljede at man nærmest kan se den halve balde, de er helt tilpas!) Kunne ikke finde præcis dem jeg har online men de har dem stadig i H&M butikkerne, her er dog nogen som minder om!

Adidas t-shirt – Streetammo Aarhus (Ehm ja den var faktisk også til herre, bare kald mig freaky type, meeeen den er mere loose i modellen og ikke så tætsiddende og koster kun 199,- SÅ behagelig! Min er Str: Medium)

Læderjakke med guldlynlås – Nelly.com (Kunne ikke finde den jeg har hos Primark hvor den er købt så her er en fed en der minder om)

Håber i kunne lide inspirationen, husk at få det bedste ud af dagen, vores tid er dyrebar og dette minut kommer aldrig igen, værdsæt de små ting her i livet som alt for mange tager for givet og nyd dagen.

Nu vil jeg hoppe ned på Joe & The Juice i Guldsmedegade og arbejde lidt på klubben.

Kys fra københavneren der hygger i Aarhus de næste 2 måneder ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hvad har du gjort for dig selv idag?