Min yndlingsmorgenmad!! Sådan laver du den derhjemme <3

Jamen jeg gider jo ikke engang at træne? Her får du mine absolutte yndlingstræningsformer og hvad der virker for mig når det kommer til træning!

11350921_821955084585109_6835402631539605373_n

Når træningen føles som en pligt er det så pokkers let at køre død i det. Hvor mange af os har lavet den “aftale” med os selv en lørdag aften hvor man ellers ligger i sin seng med munden fuld af pizza og cola ud af ørene og tænkt “NU ER DET NU” “PÅ MANDAG ER DET NU” Så bliver det ellers Mandag og 2 timer op ad dagen er der kage på arbejdet, man har haft en lang dag og så bliver det sku lige en ordentlig omgang spaghetti/kødsauce med en halv pose smeltet ost (mmm) på toppen og til aften hyggen kan det hele jo være lige meget så grøntsagsstængerne har ikke set skyggen af dit køkken som du ellers skulle have købt men i stedet smutter du og kæresten lige ned i bland selv slikbutikken eller du sender ham ned efter Ben & Jerry (se det er en ide jeg kender haha) ! Den mandag gik, du går i seng og har en smule ondt af dig selv, du er hamrende skuffet over den aftale du allerede har brudt som du SÅ KED AF DET lavede i lørdags med dig selv, og så kan det egentlig også bare være lige meget, for du taber dig jo aldrig. Du kan ikke.. Du ville ønske du var lige så sej som dem du ser på facebook. Du ville ønske du kunne passe det samme tøj som dine veninder.. Din kæreste kan sikkert ikke lide din krop… Han finder sikkert en anden… Bla bla bla hører jeg bare :b Jeg tillader mig at sige dette, fordi disse tanker har været MINE i SÅ FUCKING mange år!!!! Indtil JEG besluttede at gøre noget ved det! Hvem bestemmer? Det gør jeg! Jeg er chefen i eget hus, jeg styrer hvad jeg putter i munden, for der er sku da ingen der tvinger mig! Det blev først rigtig sjovt for mig da jeg begyndte at træne samtidigt med at jeg spiste sundt og ændrede min kost. Jeg tænke jaja, det godt med jer – hver gang folk snakkede om den der energi man fik ved træning, og overskud? Det var vidst en myte ;) Lige indtil jeg selv begyndte at finde glæden ved at bevæge mig. Bare det at kunne LØBE, at kunne CYKLE, jeg glemmer ALDRIG den dag jeg tog min FØRSTE boksetime!!!!!! Tænk at jeg kunne være med på et hold nu UDEN at være den der stoppede og ikke kunne mere! TÆNK at når instruktøren skreg “BURPEES” ind i hovedet på mig, så kunne jeg sørme lave en BURPEE!!!! Det er den fedeste følelse ever! Og hvis noget giver blod på tanden så er det dælme da det!!!!!! Jeg ønsker for alle jer søde mennesker at i vil prøve det og finde glæden ved træning. Helt oprigtigt! Jeg har lige siden første gang jeg meldte mig ind i fitness, været medlem af fitness dk, så jeg kender deres hold ud og ind. Her får du en lille liste over mine Top 5 yndlingshold:

1.

CXWORXUden tvivl et af de bedste bedste hold de har, du får her 30 min intensiv core træning dvs primært mave, ryg mm. og træning af din muskulatur så du kan se skarp ud i kanterne og blive tonet og opstrammet, noget vi alle har godt af! Du skal “kun” knokle 30 min og tiden flyver! Alt du skal bruge er en måtte og et par vægtskiver, instruktøren hjælper dig undervejs, og alle kan være med! Jeg elsker intensitet, at du giver meget på kort tid!

2.

Cykling – Jeg elsker deres cykelhold, igen et hold hvor alle kan være med, du bestemmer selv hvor meget belastning du putter på og du forbrænder så hurtigt kcal på sådan en time her. Jeg har faktisk altid taget cykelhold uanset vægt.

3.

MOTIONSBOKSNING – Må man gerne nævne dette TO gange hehe? Fantastisk gennemført hold hvor du virkelig får pulsen op, det er et hold jeg vil anbefale dig at prøve når du er kommet lidt igang med træningen men du behøver slet ikke være i vild form overhovedet for at følge med. Du bliver presset ja, det forhåbentlig også derfor du tager holdet, men igen kan du selv styre tempo og styrke og det gode ved motionsboksning er at du får cardio og styrke i ET! Og så er det mega sjovt!!!

4.

Zumba – Dette hold behøver vidst ingen præsentation hehe, jeg ved mange af jer allerede er ilde med Zumba, og jeg FORSTÅR 100% hvorfor! Det er SÅ sjovt og hyggeligt et hold, og ikke mindst effektivt cardiotræning, giv den gas! Alle kan være med, LET’S ZUMBAAAAAA..

5.

Stram op – Jeg har lavet et indlæg om det før, dengang jeg havd undervurderet stram op holdene og fandt ud af at jeg måtte trække ALLE mine ord tilbage! Det er jo ikke let! Det er møg hårdt men på den fede “jeg knokler og får en mega god røv” måde :-D Jeg er vild med Stram Op, en times hård intensiv styrketræning som helt klart er højt på favoritten… Alle kan være med, du styrer selv hvor meget du vil presse dig!

Jeg har faktisk stort set altid trænet alene, jeg har altid trænet hold, ihvertfald når jeg ikke har haft en hamrende dygtig personlig træner på, så i gennemsnit har jeg altid trænet selv, og på hold fordi jeg ikke har kunnet lide at ligge og styrketræne selv. Jeg har manglet en seriøs makker som ville det samme som mig og som er stabil og som har styr på træning! Så fik jeg opgraderet mit medlemsskab til “ANYTIME PREMIUM”  og siden da har jeg slæbt min skønne ven som i efterhånden kender, Shah med til træning. Det giver mig så meget godt! Og jeg tror på at man skal variere sin træning. Dvs har du trænet hold en masse, så hiv en ven/træningsmakker med, spil noget Squash som er inkluderet i medlemsskabet og spis en god og nærende frokost efter. Hav det sjovt og grin mens i træner, og sørg for at støtte hinanden i jeres mål så i konstant udvikler hinanden. Det er en perfekt træningsmakker for mig! Og det er så super fedt at kunne hive Shah med, det har gjort at alle de dage jeg ikke har syntes jeg kunne nå at presse træning ind (For den tanke kender vi vidst alle) Så hvis jeg har haft en aftensmads’aftale med Shah, så har han simpelthen hevet sit træningstøj med og så efter maden er sunket har vi haft smuttet hen i fitness dk busgaden i aarhus og lavet en lækker aftentræning. Og efterfølgende har jeg jo været SÅÅÅ hamrende glad for at det blev gjort. Og jeg nød det og havde det sjovt!

 

11990682_821955077918443_852572699987540371_n

Her var vi lige inden træning sidst, og vi plejer at spise en banan og drikke en kop kaffe, så skal den ellers bare have fuld smadder. For selvom vi har forskellige mål, så kan vi sagtens træne sammen og støtte hinanden. Og ikke mindst det hjælper virkelig når man har det sjovt imens, og jeg må indrømme at før jeg skiftede til Anytime og jeg altid trænede alene, så fik jeg til sidst slet ikke bevæget mig fordi jeg gik død i det. Det her er lige hvad jeg havde brug for, vi vil gerne fast træne 4 gange om ugen –> På trods af arbejde for mig og skole for Shah skal det prioteres da det på den lange bane vil være den bedste investering du kan gøre for dig selv. Jeg er også begyndt at få en månedlig fedt % måling som også er med i medlemsskabet, seriøst det er bare THUMPS UP!

Jeg har i øvrigt mine mange yndlingscentre her i København – Har altid trænet meget i

fitness dk – Valby

fitness dk – Sydhavnen

Og ikke mindst fitness dk – Nygaardsvej.

Jeg møder altid så mange skønne følgere, har faktisk ikke mødt nogen i aarhus i fitnessdk endnu men jeg glæder mig til det sker. Hvis Shah en dag er syg kan det sørme være jeg hiver en af jer med på mit abonnement, kunne det ikke være sjovt med lidt fredags’TÆSK? :-D Jeg stemmer JA!!!!!

I øvrigt kan du også med Anytime booke 4 uger forud med holdene, og jeg må tage hatten af og sige det til tider kan være svært at få plads på et hold hvis du ikke booker forud, det jo fordi deres hold er så hamrende effektive og mega fede! instruktørerne er herlige, så jeg sidder netop og lægger træningsplan nu, både med Shah’s og min træning men også hvor jeg booker hold forud, det er dejlig nemt at kunne sidde med sin kalender 4 uger fremme især når man ikke vil gå glip af de fede hold!!!!

I kan læse alt om fitness dk og alle deres fede unikke muligheder her. Bedste fitness center ever! Og jeg vil aldrig undvære at kunne forkæle min krop med både sauna, og aroma damp bad efterfølgende, fordi vi fortjener det bedste! Det er mit helle, og helle er ikke at spøge med :b TAK fordi du læste med, og fordi jeg må inspirere og motivere dig! Og tak til fitness dk fordi de altid er så pisse imødekommende og fantastiske uanset om jeg bevæger mig rundt i København eller Aarhus for den sags skyld!!!

Xxx Sofia ♥

11988459_821955087918442_8672154419544987120_n

11218839_821955054585112_3052833778730060939_n

 

 

 

♥ I samarbejde med fitness dk ♥
Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Min yndlingsmorgenmad!! Sådan laver du den derhjemme <3