♥ Hattelove ♥

★★ A litlle bit of Copenhagen’Joy – Jeg har fået en følger’gave ★★

12033109_828896880557596_400593828015018361_n

★★ Hvad gør dig glad? Hvornår oplever du at dine batterier bliver opladet? ★★

Når jeg er omgivet af positive varme omsorgsfulde mennesker OG drikker kaffe så kan jeg godt smage en bid af noget varmt og rart hihi – Og sådan en følelse havde jeg idag! Tog ned på min sydhavns cafe når jeg er i København som hedder Wolfie. Den ligger midt på Mozarts Plads og du får altid 10% hernede som medlem i sofias klub. Jeg sad udenfor og nød min Americano med en smule varmet minimælk, da Nis (nu min gode ven men også chef på wolfie) kommer ud til mig hvor jeg sidder med solen i ansigtet og siger han har en gave fra min søde følger og klubmedlem som allerede har tabt over 10 kg, hun er PISSE SEJ! Hun havde set jeg skulle til Paris så hun har da lige købt et cover som er en Powerbank til mig som gave, hvor omsorgsfuldt er det lige! Så kan jeg sidde i Paris, på busturen til Aarhus osv og oplade min tlf på farten! Jeg er SÅ taknemmelig Stine, tusind tusind tak, glæder mig til at se dig den 2 Oktober til bonus meetup hvor jeg og klubmedlemmerne skal i byen :-D Det bliver en fest!

Jeg bliver helt klart varm om hjertet og rørt når folk viser omsorg og viser at de har tænkt på mig, og Stine jeg bukker og nejer! Tak for dig!

Jeg håber i alle tænker over hvad der giver jer noget godt og hver dag sørger for at gøre jeres for at få lidt af det ind, det fortjener vi virkelig!!!!!

Meetups for mig har jeg også fundet ud af giver noget sindssygt rart for mig, jeg har hørt fra flere af mine medlemmer at de elsker at være en del af noget, de elsker at være en del af mit liv ligesom jeg er af deres, og mange har både tabt sig men også fået det bedre efter de har meldt sig ind og lærer hinanden at kende indbyrdes. Det er jeg meget taknemmelig for!!!! Mine følgere er min familie!

 

Nyd dagen!

 

Xxx Sofia ★

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

♥ Hattelove ♥