★★ A litlle bit of Copenhagen'Joy - Jeg har fået en følger'gave ★★

Sporty Love // Spar hele 20% på Nike og Adidas styles!

ffffffff

 

1. Nikeshoes//HERE 2. Nike Capri Tights// HERE 3. Nike Sportsbra// HERE 4. Nike Rib Leggins// HERE  5. Adidas Stella Top// HERE 6. Adidas Leo Tights// HERE 7.Adidas Leo sweatshirt// HERE

Hej smukke mennesker ♥ Fra nu og til og med søndag kører Sportmaster med 20% på alt NIKE, som ikke er nedsat i forvejen. På mandag og til og med onsdag er der 20% på alt ADIDAS! Dvs. fra idag af kan i spare hele 20% på fx disse lækre styles fra Nike, og fra Mandag fx disse lækre styles fra Adidas. Her er mine ønsker og jeg sidder allerede og er ved at shoppe online hos Sportsmaster hehe, ISÆR leopard sættet er jeg HELT vild med. Men det har jeg alle dage været hvad enten det er bluser, halstørklæder eller andet der har leo pletter :-)

Nike og Adidas er bare 2 fantastiske mærker og du får hvad du betaler for, kvalivare der holder og det er sørme vigtigt når det kommer til træning, sved og masser af vask.

Hvad synes i?

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

★★ A litlle bit of Copenhagen'Joy - Jeg har fået en følger'gave ★★