♡ How to Video / Mine bryn ♡

★ Going to Paris essentials ★

12043197_832635920183692_4139531019236995080_nI morgen it is! Der skal jeg på min første rejse mutters alene, og jeg glæder mig SÅ meget! Jeg skal ned og få lidt ro, mærke den franske stemning, spise en masse baguettes, macarons og se på mennesker og SELVFØLGELIG skal jeg også drikke masser af kaffe på alle cafeerne :-) Skal være afsted Mandag-Torsdag og bo på Hostel – Og jeg lover at tage jer med i min lomme og vise jer min version og oplevelse med Paris. Har aldrig været der men altid ønsket mig at komme dertil. Her er et lille indblik i hvad jeg har med i min kuffert. Har kun en lille kuffert med som er håndbagage så må vælge mine musts med omhu hehe. Jeg er ikke god til at pakke lidt, jeg har altid alt for meget med. Det er vidst en typisk kvindeting for ihvertfald de fleste..

1. Min Day Birger pung går jeg ingen steder uden, der har jeg alle mine overflødige kort/rabat kort mm, og jeg føler mig nøgen hvis ikke den er med mig.

2. Mine H&M solbriller har jeg været SÅ glad for denne sommer. Jeg hører vejret er godt lige pt i Paris så man har vel lov at håbe de kan bruges mens jeg har munden fuld af baguettes på en fortovscafe haha!

3. Den flotteste, cremede, plejende læbestift Chanel Rouge Coco Shine i farven #Boheme den er så smuk både til hverdag og fest og er altid med mig.

4. Min nye fine øjenskyggepalette fra H&M som jeg købte forleden da jeg inde i Sofias Klub skal lave en makeup tutourial i November som er “Makeup på budget” den koster kun 99,- og indeholder brunlige smukke farver til alle lejligheder. Love it ♥

5. Mac setting spray, kan bruges på farten som en mist, men også efter du har lagt makeup for at sætte makeuppen så den ikke ser “pudret” ud men også så den holder længere. Kan ikke finde den jeg har online men en super god en er Fix + her.

6. Ehm mit pas, siger nok sig selv hehe…

7. Jeg har fået en Paris guide med kort osv af en rigtig Paris kender, som havde den liggende – Så den snupper jeg med mig, den indeholder også en masse gode notater.

8. Min medaljon med min mors billede i. Selvom hun kigger ned fra stjernerne kan jeg godt lide at hun er med mig næsten dagligt rundt om halsen, tæt på mit hjerte.

9. Olympus kamera, ønsker mig et helt nyt – Men indtil da har Mads T været så sød at forære mig hans gamle. Det kan også bruges under vand hehe, måske ikke denne tur men på sigt er det godt at vide! Jeg er spændt på at prøve det i de franske gader.

 

Nu vil jeg pakke videre.. Har du nogensinde været i Paris?

 

Håber du kunne lide inspirationen. Vi ses næste gang via updates fra  Paris weeeeeee ♥ #daretodream

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Alice

    Rigtig, rigtig god tur til Byernes By, kære Sofia! Håber, du får en super tur og kommer hjem med fornyet energi og en masse oplevelser i bagagen.

    Paris er en fantastisk by! Jeg har godt nok kun været der én gang, men jeg vil rigtig gerne der ned igen. Husker Eiffeltårnet, Champs-Élysées, de mange parker, Triumfbuen, Moulin Rouge, de mange kirker og, naturligvis, fortovscafeerne ;)

    Du nævner selv, at du skal spise baguettes, hvilket bestemt også kan anbefales, men jeg kan også anbefale, at du smager en bain au chocolat – det er egentlig bare en slags crossaint, men med chokolade inden i. SÅ lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

♡ How to Video / Mine bryn ♡