S N A C K

Boost din krop med fornyet energi Få mine 5 tips til dette! + Konkurrence!

PicMonkey Collage

Hvordan får du det bedste ud af din krop, ud af din energi og ud af din morgenmad? Energi til dagen, energi til dine gøremål, energi til din træning?

Mine 5 bud på dette. (Læs nedenfor)

Jeg har utrolig mange morgenmadskombinationer og her får du min nyfundne favorit!

↓↓ SUNDT OG LET om MORGENEN ↓↓

12046817_843454169101867_2194981212258851183_n

Denne morgenmad består af 150 g granatæble/hindbær skyryoghurt fra Cheasy, 15 mandler, 100 g bær, jeg har brugt friske blåbær og hindbær, samt 1 tsk sukrin gold.

Når jeg spiser morgenmad supplerer jeg ALTID op med en multivitaminpille, jeg startede for 2 mdr siden på den nye Longovital Sport og de er hamrende gode!! Jeg spiser dem hver morgen sammen med min morgenmad – og de er super gode, perfekte til mig som både er på farten, aktiv og som vil give min krop det bedste af det bedste  De kan købes både i Matas, apoteker og supermarkeder.

LongoVital Sport indeholder en lang række vitaminer og mineraler, der er skræddersyet til en aktiv livsstil. LongoVital Sport har et højt indhold af vitamin C, som bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning. Magnesium og vitamin D bidrager til at bibeholde en normal muskelsammentrækning, mens vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen og til at mindske træthed og udmattelse. Jern bidrager til en normal ilttransport i kroppen.

12193687_845156465598304_8316651150127143395_n

Mine 5 tips til fornyet energi er:

  1. SOV ordentligt, du skal ikke rafle om det når det kommer til søvn, det er her din krop “rydder op” i systemet. Den restituerer, oplader, og også for dit vægttab er det super vigtigt!
  2. Sørg for at spis varieret, så du får en masse gode vitaminer, mineraler og fibre og suppler meget gerne op med en multivitaminpille som fx denne fra Longovital så er du sikker på at være dækket ind på alle fronter! Ikke noget med at overdrive og tage 40 forskellige produkter, men sørg for at få kulhydrat, fedt, proteiner og en multivitamin af den bedste slags.
  3. Bevæg dig, uanset hvorklicheagtigt det lyder så er det simpelthen så sand, bevæg dig og det vil komme dig til gode. En klog mand sagde til mig at hver en trappe du kan tage er en gave, værdsæt at du kan, og husk at lidt altid er 100% bedre end ingenting!
  4. Vand, vand, vand, vand, er vigtigt! Ikke for meget, ikke for lidt. Men sørg for at få det, og faktisk for hver kaffekop du drikker skal du gerne skylle efter med et glas vand. Din krop vil blive så meget gladere og taknemmelig når den hverken er udhungret eller tørstig!
  5. Sørg for at spise dine måltider. Læg ud med morgenmad, din krop har arbejdet hele natten, din benzintank er tom og skal her fyldes op, så få noget godt at spise og sørg for måske at stå op i lidt god tid så du kan nyde den, jo mere du nyder og tygger din mad jo mere vil din krop mærke det og jo mindre chance for overspisningsturene i 7-eleven.

KONKURRENCEEEEEEEE!

Jeg synes at DU skal forkæles! Så du kan nu være med i konkurrencen om hele TRE glas LongoVital Sport, en sportstaske OG en drikkedunk. (Værdig 990,-)

Alt du skal gøre er at svare på dette spørgsmål i kommentarfeltet herunder 

“Hvilket vitamin har Longo Vital Sport et højt indhold af som bl.a er med til at vedligeholde immunsystemets normalefunktion under og efter fysisk træning? (Deeeet kan du måske finde svaret på her) Vinderen trækkes og offentliggøres Torsdag den 5. november. Held og lykke til alle både med den fornyet energi, de 5 råd og også i konkurrencen som jeg da gerne ville vinde hehe. (Må man mon give sin præmie til bloggeren?) #høhø

Giv den gas! Skynd dig at deltage, og så glæder jeg mig til at finde en heldig vinder! Vi ses i mit næste indlæg ♥

Longo Sportstaske med produkter til FB

 


Spnsoreret indlæg, skrevet i samarbejde med Longovital.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

129 COMMENTS

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

S N A C K