Så er det satme nuuuu!!!!!!!!! Det er mig en stort glæde at præsentere.......

Vinderen af 3 x LongovitalSport + drikkedunk + sportstaske til en værdi af 990,- er…..

hdbddjd

En S T O R tak til alle jer der har deltaget i konkurrencen om LONGOVITAL SPORT som jeg lagde ud forleden dag. I havde HELT ret, svaret var C-Vitamin.

LONGOVITAL SPORT har nemlig et højt indhold af vitamin C, som bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning.

longovital sport 72Longovital indeholder bl.a også andre gode ting som Paprika, Rosmarinblade, Pebermynteblade, Røllikeblomst, Græskarkerner, Hvidtjørneblade og vitamin A, B1, B2, B6, D, E, Niacin, Pantothensyre, Jern, Magnesium, Kobber, Mangan og Zink.

Så er du dækket ind uden at få for meget. Suppler altid med en god varieret kost så det hele passer sammen og giver dig den energi du har brug for. Sørg for at få din søvn, spis dine måltider, gerne en god kombi af kulhydrat, fedt og proteiner som er kroppens byggesten. Giv din krop det gode fedt og husk at du sagtens kan være sund og spise kage i ny og næ. Alt handler om at gøre det med måde. Jeg håber inderligt du vil genfinde energien og sparke røv til træning ;-)

Tak til Longovital for denne fede konkurrence og for samarbejdet, vandt du ikke men er du stadig interesseret i disse kan du købe dem lige her.

 

Er super glad for i deltog, og tak for jeres søde feedback på mine 5 råd til at få mere energi.

Og nu til den heldige vinder som er:

Monika Slabecka

STORT TILLYKKE ♥ Du har vundet dette lækre sæt ↓

Longo Sportstaske med produkter til FB

 

 

Jeg har sendt dig en mail med info..

Rigtig god aften allesammen.

 


Sponsoreret

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Så er det satme nuuuu!!!!!!!!! Det er mig en stort glæde at præsentere.......