At være ved at bryde psykisk sammen...

Hvordan er du god ved dig selv? Se min favorit skyr, og læs her om hvordan jeg behandler mig selv bedst.

(Se videoen og få tips til at behandle dig og din krop ligesom du og den fortjener) ↑

Er du god ved dig selv når du læser en bog, leger med dine børn eller tager en halv time på øjet? Eller er det når du fylder din krop med de rigtige ting? Jeg kan mærke min krop er glad når jeg er god ved mig selv. Og det er jeg bl.a når jeg spiser godt. Det tror jeg de fleste kender. Når jeg spiser varieret, næringsrigt, og sundt! Og her kommer min favorit all time Arla Cheasy skyr ind. Har i set deres kampagne om at være god ved dig selv? Det er da det vi skal være! Jeg elsker skyr. Og jeg vil aldrig undvære det. Holdte engang pause i et halvt år og det gør jeg aldrig igen :-) Det indeholder få kcal, gode proteiner, det giver mæthed, og er perfekt til at toppe med hjemmelavet müsli, friske bær, rosiner, mandler, eller andet. Til morgenmaden, på farten, aftensnacken – Det er KUN fantasien der sætter grænser. Sådan er jeg god ved mig selv.. At stå op og få lagt en god bund er guld hver for mig og jeg kan tydeligt mærke forskel på mit energiniveau gennem dagen når jeg får spist om morgenen fremfor hvis jeg får sovet for længe og skal haste ud af døren. Om morgenen er et af mine absolutte yndlingsprodukter denne skyr fra Cheasy med pære/Vanilje.

cheasy-skyr-paere-large

 Hah, hvis i vidste hvor mange gange jeg i stedet for en Ben&Jerry eller andet “møg for kroppen” har spist sådan et helt bæger med mango og kokosstykker i ↑↑

Det smager fuldstændigt rablende vanvittigt lækkert!!! Generelt spiser jeg den om morgenen, men kalder min søde tand hele aftenen “Sofiaaa, Sofiaaaaaa spis mig.. Spis mig..” så spiser jeg med fordel denne. ♥ Derudover en anden lækker aftensnack jeg elsker er Cheasys Frozen skyr.cheasy-frozen-skyr-jordbaer-large

Den er frisk, lækker, sommerlig på den koldeste vinterdag med stearinlyshygge. Den er god til proteinpandekager, for sig selv, eller med lidt 80% mørk chokolade til. Du finder stort set ikke noget sundt som ikke indeholder kcal. Men spiser du for meget af noget så husk altid at vej op, hvad er alternativet? Jeg vil hellere spise sunde desserter i spandevis som min krop kan bruge til noget, end mega usunde hvor jeg nærmest ikke kan trække vejret efter. OG sådan er jeg god ved mig selv! Hvordan er du god ved dig selv?

 


Sponsoreret indlæg, skrevet i samarbejde med Arla Cheasy Skyr

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

At være ved at bryde psykisk sammen...