Den helt perfekte "Pandekage'onsdag" ♡

Opskrift: Min elskede nabos sunde vegetar karryret ♡

12249578_866078880166435_7558359602298141967_nForleden dag var min søde nabo og veninde Camilla simpelthen så sød at spørge om jeg ville have noget varm mad ind fordi hun vidste jeg var syg, så hun lavede denne fantastiske ret til mig. Jeg lovede jer opskriften og Camilla har nu skrevet den ned så jeg kunne videregive den til jer. Tak for mad og dejlig omsorg min søde C ♡

Fremgangsmåde:

Kog en omgang grønne linser. Opvarm en gryde med lidt olivenolie. Put finthakkede løg, hvidløg og ingefær i. Hak aubergine og gulerødder i tern og tilsæt det efterfølgende. Det hele steges i karry og en masse krydderi – jeg brugte spidskommen, salt, peber, hvidløgssalt, urtesalt, paprika, gurkemeje og lidt kanel. Bland da linserne i og tilsæt kokosmælk. Få det op at koge sammen med noget grønsagsbouillon. Smag til med krydderierne og tilsæt babyspinat. Klar til servering, evt. med naanbrød. Finito ♡

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Den helt perfekte "Pandekage'onsdag" ♡