Opskrift: Min elskede nabos sunde vegetar karryret ♡

Værdsætter du din krop?! Med dens “historie”??

IMG_6163.JPG

At værdsætte sin krop kan være svært. At sætte pris på den, hvis ikke den ligner det du ville have hvis du selv kunne sammensætte den, ja hvordan gør man egentlig det? Men hvad vil vi helt præcist gerne have? Bliver vi gladere af at få det appelsinhud væk som irriterer vores syn på låret? Bliver vi gladere af at strækmærkerne på maven ikke var der? Eller ville vi så i stedet have vores fokus et andet sted på den anden ting der generede os? Jeg har tabt mig over 50 kg. Jeg har ikke den perfekte hud, jeg har også mine komplekser. Det har vi alle. Den tynde pige, den overvægtige pige, den kurvede pige, ja selv bikini baben nogen af os ville give vores højre arm for har også sine komplekser. Jeg elsker kurver, jeg elsker uperfekthed på den smukke måde. Elsker former og buler, de er charmerende! Husk på at hylde DIN krop. Værdsæt den. Den skal bære dig gennem livet. Kvindekroppen er en smuk ting. Især synes jeg den er unik fordi vi alle bærer på en historie. Ingen krop er ens, ingen krop er fuldstændig symmetrisk, plej den, anerkend den, værdsæt den. Den er det hus du bor i, og skal respekteres efter det.
Her vil jeg gerne vise dig denne video ♡ A L L E kvinder har nemlig noget der er smukt!

Du har kun denne ene krop, hyld den, plej den, få det bedste ud af den historie du og din krop bærer rundt på. Vi er smukke lige præcis som vi er. Æbleformet, pæreformet, i alle kroppens afskygninger. En hyldest til kvindekroppen skal der til – Fordi den er unik ligesom dig!

Karma & Kærlighed

Xxx Sofia.

11402834_787111761402775_7906679508220113409_n

 

 


Sponsoreret

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Opskrift: Min elskede nabos sunde vegetar karryret ♡