Året der gik, mine 10 mest læste og meget ærlige indlæg.

Sund chokomousse med vaniljeis til dit søde men sunde jeg.

 En dejlig film med en endnu dejlige aftensnack nydes i fulde drag! 1 portion isis chokolademousse – og 1 portion isis vaniljeis = 250 kcal. Jeg er solgt! Købte hele molevitten idag i Føtex. Hep hep, isis jeg elsker jer! Bedste chokomousse jeg har smagt i mange år!Desværre er min elpisker brændt sammen så snart dette var pisket så der er krise! Må skaffe en elpisker right away så jeg kan få fest, farver og mousse tilbage i hjemmet igen! Varm anbefaling herfra denne Onsdag aften ❣

2 COMMENTS

 • Lotte Laursen

  Tænker sagtens at man kan fryse det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sofia
  Du skriver du har lavet en portion mousse, har du så delt posen indhold op? Kan se der står en pose mousse svarer til ca 4 portioner? Man kan vel ikk lave det hele på en gang og fryse resten?

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Året der gik, mine 10 mest læste og meget ærlige indlæg.