Tøm køleskabet

Puha! Nu også i badedragt haha! #gribsådetliv

  
Hvem havde troet jeg skulle have badedragt på lige pt, og søge efter et sted med spa, sauna og meget mere her i Aarhus! Ja ihvertfald ikke mig 🙆🏻

Men men men ved du hvad, vi er som vi er – vi har alle hver vores historie, vores krop bærer måske præg af en fødsel eller et vægttab eller for den sags skyld en operation.. Og hvad så? Skal du derfor sidde og holde dig tilbage for de ting du gerne vil hvis det vel og mærke er noget du faktisk er fysisk i stand til men din psyke holder dig tilbage?

På med den badedragt og afsted til et afslappende sted for mig. Jeg skal prøve grosserer badet i Aarhus i løbet af denne uge og få mine tanker, min krop og mit sind plejet. Og jeg vil stolt gå derind og ikke gemme mig væk! Det er slut! 

Denne her badedragt viste min veninde/følger mig igår. Da jeg fik nøglen til hendes hus som jeg bor i pt. Den er noget af det smarteste jeg nogensinde har set! En KJOLEBADEDRAGT som har et ‘skærf’ så der ikke er frit udsyn til *you know – og den gør bare så jeg føler mig meget mere tilpas – den er så behagelig og feminin og så dækker den lige præcis der hvor jeg Bl.a har det svært, med mine lår – Der har jeg en del løs hud og vupti så sad badedragten der og så rar og behagelig ud og ved i hvad?

Den er fra Føtex til 199,-

Thank god Føtex i er dejlige!

Den fås i større str også og er helt klart det bedste bud for mig hvis jeg på nogen måde skal føle mig tilpas pt i en svømmehal mm.

Gør det du gerne vil, og gør det nu! Du fortjener at leve livet!

#gribdet 

2 COMMENTS

  • […] Valby – på med min badedragt som jeg er stolt af jeg kan nu! Læs evt min badedragt historie her. Og så var jeg ellers inde i wellness området som man jo kan benytte sig af som fdk medlem i 2 […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også købt den badedragt i Føtex for er par år siden. Desværre var( er ☺️) min røv så stor, så den del der skulle dække røven blev i stedet nærmest en G streng – og på trods af at kjolen skjulte den del da jeg var over vandet, var oplevelsen af stoffet helt op mellem ballerne, en knap så god oplevelse så jeg droppede den.
    Din røv er meget mindre end min

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Tøm køleskabet