Pandekager med Sukkerfri is 

Kæmpe beslutninger er på vej! 

 Puuuuh disse dage bliver der træffet så mange valg at det er lige til at få ondt i maven over!

Både ang kommende foredrag, min medlemssklub, min blog – hjemmeside tusind tusind tusind ting! 

Jeg får så meget angst når jeg skal vælge & er meget sort/hvid. Jeg føler allerede inden et valg er taget at jeg vælger forkert kender i det? Men som jeg sagde til mit foredrag i Januar – Hvad er det værste der kan ske???

Med den i baghovedet, skal jeg nok klare den! For uanset om jeg vælger noget der er helt ude i hampen, så dør jeg ikke af det. Jeg tager det som en læring. 

Dog kan jeg mærke hele min krop er super træt og stresset og prøver derfor at passe mega godt på mig selv og sige fra hvilket jeg også øver mig meget i at gøre for tiden. Engang behagede jeg alle, og kørte mig selv fuldstændig i sænk på det. Det kan jeg ikke mere. For folk vil hive i dig så længe du lader dem. Kun du ved hvornår nok er nok. Det er en lang process jeg er igang med, men hver gang jeg taber håbet så er der følgere, klubmedlemmer eller nogen i mit privat liv som formår at fortælle mig at jeg godt kan. Og det der giver mig noget godt er anerkendelse, når jeg føler mig værdsat og når jeg føler mig elsket. Jeg er på vej hjem nu (klokken er 22.15) fra kontoret hvor jeg lige har haft et langt men rigtig godt fokus gruppe møde med nogle af mine klubmedlemmer. De er så hamrende skønne og det at de vil bruge tiden på det viser mig bare så meget. Nu vil jeg hjem og pakke mig ind under dynen og se noget Netflix. Hvad ser du på Netflix for tiden? 

Håber du har haft en dejlig dag!

Tak for dig 💕

7 COMMENTS

 • Mette

  Er lige blevet færdig med Sons of Anarchy. Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så længe det ikke er at lukke din blog er jeg glad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ret ny på Netflix, så kun kommet til tredje sæson af ‘Orange is…’ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga

  The returns er super

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Jeg er halvvejs igennem Bones..
  Et gensyn, og så alligevel så mange afsnit misset..
  Både griner og græder til dét pjat :’D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Den nye sæson af Suits, drama og lækre mænd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Dexter :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Pandekager med Sukkerfri is