Hallelujah, endelig blev den min!

Sparetrick- men (stadig) kaffedrik! Har du set dette?

 Som i nok efterhånden ved er jeg afsindigt glad for kaffe. Men det er ikke bare kaffen der gør noget godt for mig. Det er alt lige fra jeg køber den til den varmer mine kolde hænder til den drikkes til den nydes – aaaaarh! Det er bare livsglæde for mig. Er en god kaffekender synes jeg selv, ved meget om kaffe, drikker det i alle afskygninger – og favoritten er pt en varm americano med skummet minimælk til. Haps! 
Når alt dette så er sagt.. For det er det… Så er det altså mange penge jeg i årenes løb har brugt på mine ‘ej jeg køber lige en kaffe på vejen, det er jo så hyggeligt’ (læs uhyggeligt) hvor mange penge der hurtigt kan ryge på sådan en kaffe to go mig her og mig der. Og nu har jeg jo kontor midt på strøget – av min arm, den er varm! Forleden fandt jeg i min lokale fakta disse flotte ovenikøbet to go krus – mener de kostede 20,- og ved i hvad, de sidste par dage har jeg om morgenen lavet mig en god kop kaffe hjemmefra og taget med til kontoret så jeg stadig får hyggen om morgenen. På kontoret er det ikke nødvendigt at gå ned og købe en kaffe på Joe eller Starbucks nej! For kaffen på kontoret er udmærket 😂 Nu skal der nye boller på suppen. Og der skal skæres gevaldigt ned. Er du klar over hvor meget du kan spare ved at tage kaffen med selv hjemmefra? Jeg ved det nu og jeg er chokeret haha! Ville lige dele inspirationen til disse to go krus. Jeg har også et Termo krus jeg elsker fra Bodum, men hader når det ligger mindre lækkert efterfølgende i min taske. Disse papkrus fra fakta har jeg også set i samme stil i søstrene grene og jeg er vild med at du får ca 10 krus for 20,- og så kan du bare smide det ud der hvor du befinder dig når du har drukket din trylledrik. Er det bare mig der synes det er hammer smart? 🐭👏🏼

1 kommentar

  • Armen – vi er så meget fan af det koncept :-). De har også de en-gangs-krus i Tiger… Perfekt når man er på farten, men man ikke vil undvære sin elskede kaffe :-). PS du er fantastisk at følge <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hallelujah, endelig blev den min!