5 Beauty tips til dig ◊ Sådan plejer jeg mine hænder og negle.

5 Beauty tips til dig ◊ Sådan plejer jeg mit ansigt.

IMG_8296Photo: Mathilde Boe  

Et velplejet ansigt er vigtigt for mig, både så jeg ser sund og frisk ud, velsoigneret men bestemt også fordi jeg tænker meget over at være god ved min hud så den kan holde sig pæn og stram i mange mange år, og ældes med ynde :-D Her får du mine 5 tips til en frisk og sund hud i ansigtet. Måske du så mine 5 tips til velplejede hænder og negle igår, ellers finder du det her. Nu går vi så til ansigtet.

◊ For det første sørger jeg for at alt hvad der kommer i ansigtet på mig er rent. Dvs (nu er det min indre kosmetiker der taler af erfaring) beskidte kuglepenne man ofte sidder og hviler på ansigtet, håndklæder der er knap så rene eller sengetøj der skiftes sjældent ELLER hænder i ansigtet der ikke er nyvasket er et NO GO :D Jeg har behandlet uren hud, meget uren hud i mit tidligere job og sørger generelt bare for en god hygiejne. Skifter mit sengetøj ofte, har evt ekstra hovedpude betræk som jeg hurtigt kan skifte med og sørger for at have små håndklæder (De er super gode dem fra ikea) som jeg kan tørre mit ansigt med når jeg afrenser morgen og aften.

◊ Når vi snakker rensning af hud er det for mig alfa omega. Jeg har prøvet 1000 produkter og skiftet hver 3 uge i mange mange år. Lige indtil (og nu lyder det som en vild reklame haha) at jeg fandt Danish Skin Care, men det er faktisk bundhamrende ærligt. I over 3 år har jeg brugt DSC og det har seriøst som i virkelig seriøst gjort underværker for min hud. Min hud er ren, jeg får meget meget sjældent en bums, den fedter ikke, makeuppen sidder pænt og jævnt og den er velfugtet. Når ens hud er fugtet vil den se sundere ud og stråle mere. Jeg bruger dette sæt til normal/fedtet hud som holder i 3 mdr, og jeg går i panik så snart jeg løber tør. Det er vigtigt man renser sin hud morgen og aften, og bruger en god creme efterfølgende, så længe du har “basisplejen” i orden, så er du super duper godt på vej.

◊ Jeg lader min hud være. Giver den ro.. Vi har ofte en tendens til at pille, nusse, trykke, kradse – Huden skal have ro, jeg give den makeupfrie dage så ofte jeg kan og har gerne for vane at fjerne min  makeup og rense min hud når jeg kommer hjem fra arbejde. Så slipper jeg både for at gøre det inden sengetid når jeg alligevel er for træt og ender med en vådserviet som slet ikke renser i dybden på samme måde, så jeg gør det så snart jeg er hjemme inden aftensmaden, jo mere min hud får ro og fridage jo bedre. Og det virker ;-)

◊ Solfaktor.. Huden i ansigtet er meget udsat. Faktisk ekstremt udsat. Og for at beskytte mod solskader, pigmentforandringer, rynker mm er det vigtigt at bruge en dagcreme med solfaktor i. Er der solfaktor i min foundation ser jeg det blot som et plus, men i min dagcreme sørger jeg ALTID for at der er solfaktor i. Jeg bruger denne MED solfaktor i.

◊ Bruger altid en god læbepomade igennem dagen, og særligt om natten så mine læber altid har fået et boost natten igennem. Her er jeg særligt fan af
denne eller denne om dagen, og så får de en gigalækker kur om natten – Der bruger jeg denne.

Håber du kunne lide mine tips, så giv det endelig til kende – Det bliver jeg så glad for. Møs og kærlighed herfra ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • Nicoline

    Hvor tit skifter ud det håndklæde, som du tørrer ansigt i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Overvejer kraftigt at skifte til DSC jeg har igennem prene efter jeg har fået børn haft den slemmeste hud prøvet dyre produkter i massevis i starten er de gode men så efter lidt tid slår jeg bare totalt ud og ligner en teenager.

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 Beauty tips til dig ◊ Sådan plejer jeg mine hænder og negle.