Følger Fredag #6 - Sofie Amalie - Livet på et psykiatrisk bosted reddede mig

Nu er jeg faktisk super træt!!!!

træt

Ja velkommen til en mindre positiv update.

Ved i hvad, her det sidste år efter jeg blev selvstændig har jeg aldrig haft flere negative kommentarer end jeg har nu, bevares jeg lærer at acceptere det og jeg ved helt bestemt at det høre med når man vælger at være en offentlig person..

Når det så er sagt. Vil jeg ikke finde mig i hvad som helst, for nu er jeg en smule træt. Hver evig eneste dag er der nogen der har et problem, og i spilder ærlig talt jeres tid for haters gør mig kun stærkere, men faktisk også en smule træt og irritabel.

Jeg er træt af at jeg næsten ikke kan lave en update uden at en følger skal være på tværs, vende mine ord til noget negativt eller sige at jeg spiller offer. For ved i hvad? Så kender i mig vidst ikke OG i har vidst heller ikke fulgt godt nok med. Jeg bliver mere og mere kold over for haters heldigvis, før i tiden begyndte jeg at forsvare mig og svare tilbage hver gang en skrev noget, men faktisk er jeg begyndt at slette de kommentarer jeg ikke bryder mig om. Det er min side, det er mig der bestemmer og er der ting som giver mig ondt i maven vil jeg ikke have det der.

Jeg skal nok selv styre hvilken religion jeg har, jeg skal nok selv styre om det er for privat at vise jer en video hvor jeg græder, og kan man ikke lide hvad jeg gør behøver man virkelig ikke at følge mig. Jeg har aldrig signet up til kun at vise jer alle de gode sider, for ved i hvad?

Det ville tage mig max 1 uge at få alle mine dejlige følgere til at tro det hele bare gik fantastisk og nu var jeg en rigtig business woman med styr på det hele. Og det er jeg faktisk på ingen måde interesseret i, jeg vil kun blogge og have et firma hvis jeg kan være mig selv, holde fast i den jeg er, og inspirere alle jer der sidder fast i et sort hul ligesom jeg hele tiden har sagt jeg drømmer om, at gøre en forskel.

Har folk ikke noget pænt at sige behøver man slet ikke sige noget. Og kan i ikke lide min åbenhed og ærlighed i de dårlige tider som nu, så er det helt i orden, jeg har dog ikke tænkt mig at stoppe med det da jeg ved at super mange får en masse ud af det – Derfor gør jeg det, så det der med offerrollen kan i godt skyde en lang pil efter :D

GOD KARMA til alle jer der spreder god energi omkring det jeg gør, som støtter min virksomhed som er det sværeste jeg har prøvet og som støtter op om mig når jeg har brug for en virtuel krammer – I er guld værd! Sammen er vi stærkest ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • Marianne

  Kæreste Sofia

  At du viser både dine gode og dårlige sider, gode og dårlige dage, glade og triste følelser – det gør at jeg føler mig tilpas i den jeg er. At selvom man er en offentlig person og udadtil virker til at have det perfekte liv – så er du også kun et menneske. Tak fordi du tør vise når du er glad og ikke mindst sårbar. <3 Knus fra Fyn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sofia. 👍Ja du viser netop at vi alle har op og nedture og du er autentisk keep up the good work knus Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Yes…din rejse har båret frugt. Du har modet og troen mod dig selv. Sådan Sofia ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Følger Fredag #6 - Sofie Amalie - Livet på et psykiatrisk bosted reddede mig