Jeg forlader nu min lejlighed for at investere i mig selv!

Projekt bolig går fremad og jeg har nu efter 1 år fået de skide lamper op :p

Puha hvor kan det dog være enormt opslidende det her med at ville indrette på ny.. Jeg har valgt at blive boende og stoppe mine konstante flyttetanker ihvertfald for en periode, så nu går jeg ALL INN på det her med at gøre min lejlighed hyggelig og jeg er glad for at så mange af jer nyder at følge med i det.

Det startede med maling, som var noget jeg har villet så længe, og det var simpelthen det hele værd! Tak til min vedligeholdelseskonto hihi.

Herefter har jeg solgt en masse ud via min salgs instagram profil @salebysaidana og dette gør at jeg har muligheden for at købe de nye ting jeg gerne vil. For vil man gerne forny må man sælge ud har Sofia her besluttet!

Jeg har ofte manglet kontakter når det kommer til at hænge ting op, hente ting osv. Og igen må jeg ty til mine følgere og takke så inderligt for al den hjælp i giver mig hvadenten det handler om at hente en sengeramme, en ikeatur osv – Det er noget der har afholdt mig meget fra at gøre noget ved min lejlighed det her med “jamen hvem skal hjælpe mig” så det er virkelig på alle måder værdsat. Jeg er også enormt dårlig til at spørge om hjælp men som jeg siger til så mange, det værste der kan ske er at man får et nej og det er jo ikke det slemmeste i verden.

Jeg har sååååå længe villet have mine nye fine lamper op, men ikke vidst hvem der havde tid, og når jeg så kender nogen som har hjulpet mig et par gange har jeg svært ved at spørge igen, det er det her med jeg hader at være til besvær, det kender i nok.

IMG_1174

Nå men min maler Naveed hørte at jeg rigtig gerne meget hurtigt ville have hængt lamper op og han anbefalede så en elektriker ved navn Mohammed som har firmaet A+ Elektriker. Jeg kontaktede Mohammed så snart Naveed var ude af døren og ærlig talt, 1/2 time efter ringede han på min dør altså vi havde aftalt det haha og 45 min efter var de smukkeste lamper hængt op.. Det betalte jeg 350,- for inkl moms, kørsel, ekstra ledning og det var det hele værd! Jeg er rigtig glad for mine nye kontakter så hvis der er noget jeg virkelig gerne vil have lavet nu og her skal jeg ikke sidde og vente for længe men bare sige “Hvornår kan du være her” Det giver mig virkelig noget luft når det kommer til min bolig og mit manglende overskud. Orker ikke projekter der trænger ud!

Kender i det med når man først vil have noget op kan det være svært at vente? Det har jeg været kendt for i mange år haha jeg kan IKKE vente, det hele skal bare være NU NU NU :P Men nu vil jeg virkelig også gerne på plads så jeg løber lige det ekstra hurtigt for det! Målet er tæt på og jeg er der snart.

Jeg ville lige vise jer disse fine lamper som jeg faktisk “bare” har købt i fakta for 99,- pr styk, synes de er så lækre minimalistiske og stilede, og giver et så hyggeligt lys i mit køkken. Igen fik jeg fantastisk vejledning og da jeg kom op fra fakta med pærer som passede til sagde Mohammed “Ehm Sofia du ved godt det er langt pænere med aflange pærer ikke”?

Hah typisk mig det kunne jeg faktisk godt se! Afsted måtte jeg igen og her fik jeg vejledning om hvilken styrke og hvilket lys der var godt at gå efter når jeg tager mange madbilleder (For det aner jeg da ikke) Det var simpelthen så rart.

Da elektrikeren Mohammed skulle til at gå kigger han op på min udsugning og spørger om jeg godt ved den er dækket med grøn MUG over det hele.. Og at jeg altså indånder det.

Mig: ??????? -.- Ehm WHAAAAT!

(Hvorfor har INGEN fortalt mig det)!!!!

Han skruede den klamme mugne udsugningsdims af for mig og jeg skyllede og skrubbede den hvorefter han skruede den på igen, EKSTRA SERVICE siger jeg bare!!!

Det er god karma oveni hatten og derfor spreder jeg nu også den gode karma!!! Det kommer man langt med her i verden.

Tak bare tak, og vi ses helt sikkert igen Mohammed! Jeg har en spisebordslampe der snart skal op :P

Tjek hans facebook side ud her hvis i mangler en god fleksibel elektriker, som er lynhurtig og mega god til at vejlede.

Det er Mohammed Alshabnder’s firma og han er altid at fange på tlf: 50311199

Jeg elsker at møde nye mennesker og ikke mindst at fortælle om det når jeg får gode oplevelser og nej det er ikke sponsoreret ;-) Bare god karma, og jeg er vild med det! Og jer.

Xxx Sofia.

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg forlader nu min lejlighed for at investere i mig selv!